زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

اتهام زنی جدید سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان علیه ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا در ادامه رویکردهای خصمانه مقامات کشورش علیه ایران، اتهامات ادعاهای واهی دیگری علیه برنامه صلح آمیز هسته ای و جایگاه منطقه ای جمهوری اسلامی ایران مطرح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۲ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 25
کد خبر: ۱۷۴۴۶۰

به گزارش راهبرد معاصر "دنیس کومیتات"روز شنبه در گفت وگو با روزنامه سعودی "الشرق الاوسط" آنچه آن را به زعم خود "نقش مشکل آفرین" ایران در منطقه خواند، سخن راند و و بار دیگر با تکرار ادعاهای واهی علیه برنامه صلح آمیز هسته ای ایران و بدون اشاره به نقض یکجانبه برجام از سوی آلمان و متحدان غربی اش در گروه چهار بعلاوه یک، گفت که آلمان از آنچه او آن را به زعم خود "تحرکات روزافزون و بلندمدت سیاست هسته ای ایران" خواند، "نگران است" و "خودداری از تشدید تنش هسته ای" را ضروری می داند.

سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان سپس با مداخله در امور منطقه خلیج فارس و تلاش برای ایران هراسی و اختلاف افکنی در منطقه مدعی شد که کشورهای عرب حوزه خلیج فارس به ایران "با دیده تردید زیاد می نگرند و این امر قابل درک است". او افزود که "آنالنا بائربوک وزیر امور خارجه آلمان در مورد این امر با فیصل بن فرحان همتای سعودی خود در دیدارش در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ به تفصیل بحث و گفت وگو کرده است".

این مقام آلمانی با وجود این اظهارات تنش زا و تکرار اتهامات و ادعاهای بدون اساس و دخالت در امور داخلی در عین حال مدعی شد که کشورش "همچنان به دیپلماسی و راه حل های سیاسی در این زمینه اتکا خواهد کرد و بازماندن کانال های گفت وگو برغم وجود تنش ها را مهم می داند"./ایرنا

ارسال نظر