پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

تحریم ۱۲۱ فرد و نهاد روس و ۷ شرکت ایرانی از سوی اتحادیه اروپا

وزیر خارجه هلند با اشاره به موافقت اتحادیه اروپا با بسته تحریمی جدید علیه روسیه گفت، در بسته جدید 121 فرد و نهاد روسیه به لیست تحریمها اضافه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 25
کد خبر: ۱۷۴۴۳۱

به گزارش راهبرد معاصر. «ووپکه هکسترا» وزیر خارجه هلند امروز شنبه با اشاره به تصویب بسته تحریمی جدید اتحادیه اروپا علیه روسیه اعلام کرد که تحریمهای جدید 121 فرد و نهاد و سازمان روسی را در بر خواهد گرفت.

 

هکسترا با استقبال از بسته دهم تحریمی بروکسل علیه مسکو گفت: تحریمهای جدید شامل ممنوعیت صادرات و اضافه شدن 121 فرد و نهاد روسی به لیست تحریمها است.

 

نماینده سوئد در اتحادیه اروپا بامداد شنبه خبر داده بود که کشورهای اتحادیه اروپا با بسته دهم تحریم‌ها علیه روسیه موافقت کردند.

 

شورای اروپا همچنین اعلام کرده است که اتحادیه اروپایی به عنوان بخشی از بسته دهم تحریمهای ضدروسی 7 شرکت ایرانی که به ادعای کشورهای اروپایی با روسیه در ارتباط هستند را در لیست تحریمهای خود قرار داده است.

 

«اورسولا فون‌درلاین» رئیس کمیسیون اروپا روز جمعه طی پیامی در سالگرد آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در منطقه دونباس، گفت کشورهای اروپایی به حمایت از اوکراین تا پایان جنگ ادامه می‌دهند.

 

فون‌درلاین با بیان اینکه دولت روسیه به‌دلیل آغاز جنگ با اوکراین با فشار زیادی مواجه است، توضیح داد: «ما به حمایت از اوکراین برای مقابله با تجاوز روسیه ادامه خواهیم داد. اوکراین قوی تر از همیشه است و پیروز خواهد شد زیرا متحدان در کنار آن خواهند ایستاد».

 

دولت انگلیس و کانادا نیز همزمان با سالگرد عملیات نظامی روسیه علیه اوکراین تحریمهای جدیدی علیه مسکو اعمال کردند. دولت لندن روز جمعه اعلام کرد 5 مدیر یک شرکت ایرانی در زمینه پهپاد را به لیست تحریمهای خود اضافه کرده است.

 

از سوی دیگر چین روز پنج شنبه با ارائه یک طرح 12 ماده‌ای خواستار توقف جنگ و بازگشت دو طرف به میز مذاکره شد.

 

وزیر خارجه آمریکا اما در مخالفت با طرح پیشنهادی پکن در موضعی که در حمایت از ادامه جنگ در اوکراین محسوب می‌شود گفته، شورای امنیت سازمان ملل نباید فریب تقاضاها برای آتش‌بس بی‌قید‌وشرط یا موقت در اوکراین را بخورد و نباید با « معادل‌سازی غلط» از هر دو طرف بخواهد درگیری را متوقف کنند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار