ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

تکذیب فروش کانال سوئز به شرکت صهیونیستی توسط السیسی

تکذیب فروش کانال سوئز به شرکت صهیونیستی توسط السیسی رئیس جمهور مصر شایعه فروش کانال سوئز به شرکت صهیونیستی به ارزش یک تریلیون دلار را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۵ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 26
کد خبر: ۱۷۴۶۷۳

به گزارش راهبرد معاصر «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر امروز یکشنبه از طرح توسعه و بازسازی منطقه سیناء بازدید کرد.

بنابر گزارش شبکه الجزیره، السیسی در جریان این بازدید با تکذیب فروش کانال سوئز گفت: «با حجم غیر عادی شایعه و نشر اکاذیب مواجه هستیم و طی چند هفته اخیر نیز شایعاتی درباره فروش کانال سوئز به ارزش یک تریلیون دلار منتشر شد اما من می‌دانم که مصری‌ها آگاه هستند و این شایعات را هرگز باور نخواهند کرد».

پیشتر شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی درباره عقد قرارداد ۹۹ ساله مصر با یک شرکت اسرائیلی برای اداره کانال سوئز به ارزش یک تریلیون دلار منتشر شده بود.

السیسی افزود: «تلاش‌هایی برای کارشکنی در مصر وجود دارد در نتیجه به وجود آگاهی دائمی در میان ملت مصر نیاز است که البته همه اقشار ملت مصر این آگاهی را دارند».

وی با اشاره به شرایط دشوار مصر و تورم در این کشور گفت: «شرایط بسیار دشوار است و تورم بالاست اما ما علت این تورم نیستیم و می‌دانم که خانواده‌ها با چه سختی در نتیجه این تورم مواجه هستند».

درآمدهای کانال سوئز به عنوان منبع اصلی درآمدهای ارزی سال گذشته به هشت میلیارد دلار رسید./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار