یحیی سریع ادعای حمله یمن به مدینه را تکذیب کرد پناهندگی بشار اسد در روسیه لغو می‌شود؟ هشدار سفارت آمریکا در ریاض: شهروندان آمریکایی در صورت استفاده از فرودگاه‌های عربستان، احتیاط کامل را رعایت کنند قالیباف: آمریکا باید تنبیه و شیرفهم شود تا خواسته‌های ما را بپذیرد حمله مجدد یمن به فرودگاه ریاض پیام مهم سردار قاآنی درباره مسجدالاقصی قالیباف: به اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا نوبل فیزیک بدهید! غرق شدن دومین کشتی باری در نزدیکی تنگه هرمز ظرف ۲۴ ساعت اخیر اسحاق هرتزوگ رئیس اسرائیل وارد جمهوری آذربایجان شد واکنش سفارت ایران به طرح اتهامات علیه کشورمان در مساله حجاب از سوی یک نهاد آذربایجانی احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه ایران ترامپ: به زودی درباره ایران تصمیم خواهیم گرفت غریب‌آبادی: آمریکا باید در مذاکرات انعطاف نشان دهد، نه ایران هشدار تخلیه ائتلاف سعودی برای انجام عملیات ویژه در صنعا واکنش ناتو به بیانیه ضدایرانی ۲۹ کشور درباره حادثه فرفورد اردوغان: توافق مکه را برای تصویب به پارلمان ارسال می‌کنیم

زلنسکی یک فرمانده ارشد ارتش اوکراین در خط مقدم را برکنار کرد

زلنسکی یک فرمانده ارشد ارتش اوکراین در خط مقدم را برکنار کرد رئیس جمهور اوکراین یک فرمانده ارشد ارتش این کشور که در خط مقدم نبرد با روسیه می‌جنگید را بدون ارائه هیچ دلیلی از کار برکنار کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۶ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 27
کد خبر: ۱۷۴۷۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهوری اوکراین یک فرمانده ارشد نظامی ارتش که از فرماندهان نیروهای مشترک این کشور در خط مقدم نبرد با روسیه در دونباس است را از کار برکنار کرد.

 

براساس گزارش خبرگزاری رویترز، زلنسکی علت این برکناری را اعلام نکرده است و ارتش نیز هیچ توضیحی در این زمینه ارائه نداده است.

 

طبق این گزارش، زلنسکی در یک حکم یک خطی «ادوارد موسکالیف» را به عنوان فرمانده نیروهای مشترک ارتش اوکراین اخراج کرد.

 

زلسنکی روز جمعه در سخنرانی خود از موسکالیف به عنوان یکی از فرماندهانی نام برده بود که با آن درباره تحولات جبهه جنگ صحبت کرده بود. وی از مارس 2022 پس از آغاز عملیات نظامی روسیه به این سمت منصوب شده بود.

 

نیروهای روسی درحالی طی هفته‌های گذشته در تلاش برای تصرف دو منطقه در شرق اوکراین در دونباس هستند که رئیس جمهور اوکراین شرایط در جبهه شرقی را بسیار سخت و دردناک توصیف کرده است.

 

نیروهای ارتش روسیه با تمرکز بر تصرف شهر راهبردی «باخموت» حملات متعددی را علیه اوکراین طی روزها و هفته‌های گذشته انجام داده و طبق گفته ستاد ارتش اوکراین روز یک شنبه نیز چندین حمله ناموفق در این منطقه داشته‌اند.

 

رئیس جمهور اوکراین ماه گذشته نیز با تاکید بر لزوم پاکسازی نهادهای این کشور، دستور اخراج جانشین فرمانده گارد ملی اوکراین را صادر کرده بود. زلنسکی پیش از این نیز یکی از معاونین ریاست سرویس امنیت داخلی اوکراین و همچنین رؤسای این سازمان در نواحی مختلف کشورش را اخراج کرده بود./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار