پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات

لاپید: کابینه نتانیاهو امنیت اسرائیل را به خطر می‌اندازد

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی در واکنش به درگیری میان شهرک‌نشینان با فلسطینیان، اقدامات کابینه نتانیاهو را خطری برای امنیت این رژیم عنوان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 27
کد خبر: ۱۷۴۷۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، لاپید با حمله به نتانیاهو گفت که کابینه نخست وزیر رژیم صهیونیستی خطری برای امنیت این رژیم است.


به گزارش الجزیره، نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی افزود: شبه نظامیان وابسته به «بتسلئیل اسموتریچ» وزیر دارایی شهر حواره واقع در جنوب نابلس را به آتش کشیدند تا جلسه عقبه را خنثی کنند.


وزیر دارایی رژیم صهیونیستی پیش‌تر گفته بود که به نتایج نشست عقبه پایبند نخواهد بود و شهرکسازی نیز متوقف نمی‌شود.


نشست امنیتی تدارک دیده شده توسط آمریکا میان تشکیلات خودگردان فلسطین و رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه به میزبانی اردن در بندر عقبه و حضور نمایندگان قاهره و واشنگتن در سایه اعتراضات و محکومیت آن از جانب مردم و گروه‌های مقاومت فلسطین برگزار شد.


براساس بیانیه پایانی نشست عقبه، رژیم صهیونیستی متعهد شده است که بررسی ساخت شهرک‌های صهیونیست نشین را به مدت ۴ ماه و تصویب ساخت شهرک‌های جدید را به مدت ۶ ماه متوقف کند.


در پی این نشست، شهرک نشینان صهیونیست با حمایت نظامیان صهیونیست به مناطق مختلف نابلس یورش بردند و با فلسطینیان درگیر شدند.


بنابر اعلام هلال احمر فلسطین، دستکم یک جوان فلسطینی در حمله شهرک نشینان به جنوب نابلس شهید و ۳۵۰ نفر زخمی شدند.
شهرک نشینان صهیونیست همچنین به ده‌ها خودروی متعلق به فلسطینیان آسیب رسانده و تعدادی از منازل مسکونی متعلق به فلسطینیان را به آتش کشیدند./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار