بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

چین: تحریم‌های آمریکا علیه روسیه بی‌پاسخ نمی‌ماند

چین: تحریم‌های آمریکا علیه روسیه بی‌پاسخ نمی‌ماند سخنگوی وزارت خارجه چین گفت پکن قاطعانه تحریم‌های آمریکا علیه شرکت‌های چینی بر سر روسیه را رد می‌کند و اقدامات متقابل لازم را انجام خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 27
کد خبر: ۱۷۴۷۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، مائو نینگ سخنگوی وزارت خارجه چین تاکید کرد اقدامات جدید ایالات متحده برای اعمال فشار بر چین، «کوچکترین زمینه قانونی» ندارد و مورد تایید شورای امنیت سازمان ملل قرار نگرفته است.

 

این مقام چینی دوشنبه (۲۷ فوریه) گفت: پکن قاطعانه تحریم‌های آمریکا علیه شرکت‌های چینی بر سر روسیه را رد می‌کند و اقدامات متقابل لازم را انجام خواهد داد.

 

او در اظهارنظر درباره محدودیت‌هایی که واشنگتن ۲۴ فوریه (سالروز آغاز جنگ اوکراین) علیه شرکت‌های چینی بر سر روسیه اعمال کرد، گفت: ما از چنین اقداماتی به شدت ناراضی هستیم و اعتراض قاطع خود را ابراز می‌کنیم.

 

وی افزود: چین به اقدامات لازم برای حفاظت از حقوق قانونی مشاغل چینی ادامه خواهد داد. این‌ها، تحریم‌های یکجانبه و خارج از حوزه صلاحیت قضایی آمریکا است.

 

سخنگوی وزارت خارجه چین ضمن بیان این که آمریکا به طور جدی منافع چین را نقض می‌کند، تصریح کرد پکن اعتراض جدی خود را در این خصوص به واشنگتن ابلاغ کرده است.

 

«جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا دیروز (یکشنبه) در ادامه دخالت واشنگتن در امور داخلی چین و روابطش با روسیه، پکن را تهدید کرد و گفت هر گونه کمک نظامی پکن به مسکو «پیامدهای واقعی و جدی» برای چین به همراه خواهد داشت.

 

در جریان عملیات نظامی روسیه در اوکراین، کشورهای غربی به خصوص ایالات متحده به شدت از ائتلاف نظامی روسیه و چین ابراز نگرانی کرده‌اند. در همین خصوص، دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در مصاحبه‌ای گفت دولت جو بایدن در حالی چین و روسیه را «مجبور» به اتحاد با یکدیگر کرد که باید به هر قیمتی از این موضوع اجتناب می‌کرد.

 

نگرانی غرب از کمک نظامی به روسیه در حالی است که کشورهای غربی از طریق عرضه کمک‌های نظامی و تشدید فشار تحریم‌ها علیه روسیه به طولانی شدن جنگ اوکراین کمک کرده‌اند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار