محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است/ تا زمانی که کشور‌ها به دنبال تأمین بنزین و گازوئیل هستند، یعنی تنگه هرمز بسته است

مخبر: لازمه گسترش مناسبات اقتصادی تهران – هراره فعال شدن بخش خصوصی دو کشور است

مخبر: لازمه گسترش مناسبات اقتصادی تهران – هراره فعال شدن بخش خصوصی دو کشور است معاون اول رئیس‌جمهور لازمه گسترش مناسبات اقتصادی فیمابین را فعال شدن بخش خصوصی دو کشور دانست و افزود: استفاده از ارز‌های ملی دو کشور، رفع موانع پیش روی تبادلات مالی و بانکی و برقراری پرواز مستقیم میان دو کشور می‌تواند گام‌های مهمی در توسعه مراودات و مناسبات اقتصادی دو کشور باشد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۳ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 27
کد خبر: ۱۷۴۸۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد مخبر عصر امروز (دوشنبه) در دیدار «کنستانتینو چیونگا» معاون اول رئیس‌جمهور زیمبابوه با قدردانی از حمایت‌های این کشور از جمهوری اسلامی در مجامع بین‌المللی، تصریح کرد: باید تلاش کنیم بسترهای لازم برای توسعه مناسبات و ارتقاء سطح همکاری‌های فیمابین را فراهم کنیم.

معاون اول رئیس‌جمهور لازمه گسترش مناسبات اقتصادی فیمابین را فعال شدن بخش خصوصی دو کشور دانست و افزود: استفاده از ارزهای ملی دو کشور، رفع موانع پیش روی تبادلات مالی و بانکی و برقراری پرواز مستقیم میان دو کشور می‌تواند گام‌های مهمی در توسعه مراودات و مناسبات اقتصادی دو کشور باشد.

مخبر همچنین با اشاره به دیدار و گفت‌وگوی رؤسای جمهور دو کشور در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد، پیگیری جدی مذاکرات انجام شده را پراهمیت ارزیابی کرد و از کمیسیون مشترک همکاری‌های دو کشور خواست این تفاهمات را با جدیت دنبال کند تا هرچه زودتر شاهد اجرایی شدن این توافقات باشیم.

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: توسعه و تعمیق روابط سیاسی نیازمند فراهم شدن بسترهای لازم برای ارتقای سطح همکاری‌های اقتصادی است که باید با تمرکز بر زمینه‌های همکاری مشترک، مناسبات تجاری تهران- هراره را گسترش دهیم.

مخبر با اشاره به دستاوردهای گسترده کشورمان در بخش‌های مختلف معدن، انرژی، فعالیت‌های دانش‌بنیان و فناوری‌های نوین، از آمادگی تهران برای توسعه همکاری‌های در این بخش‌ها خبرداد.

«کنستانتینو چیونگا» که مسئولیت وزارت بهداشت این کشور را هم بر عهده دارد در این دیدار با اشاره به بازدیدهای میدانی خود از برخی شرکت‌های دانش‌بنیان و نمایشگاه‌های پزشکی، خواستار استفاده از توانمندی‌ها و تجربیات ایران در بخش‌های مختلف اقتصادی شد و گفت: هراره از حضور بخش خصوصی و شرکت‌های ایرانی برای فعالیت در زیمبابوه استقبال می‌کند.

معاون اول رئیس‌جمهور زیمبابوه با اشاره به اینکه ایران و زیمبابوه هر دو از تحریم‌های غیرقانونی رنج می‌برند، افزود: توسعه همکاری‌های فیمابین به ما کمک می‌کند تا بر تحریم‌ها و فشارها فائق آییم و استقلال خود را هرچه بیشتر تحکیم کنیم./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار