ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

مخبر: لازمه گسترش مناسبات اقتصادی تهران – هراره فعال شدن بخش خصوصی دو کشور است

معاون اول رئیس‌جمهور لازمه گسترش مناسبات اقتصادی فیمابین را فعال شدن بخش خصوصی دو کشور دانست و افزود: استفاده از ارز‌های ملی دو کشور، رفع موانع پیش روی تبادلات مالی و بانکی و برقراری پرواز مستقیم میان دو کشور می‌تواند گام‌های مهمی در توسعه مراودات و مناسبات اقتصادی دو کشور باشد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۳ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 27
کد خبر: ۱۷۴۸۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد مخبر عصر امروز (دوشنبه) در دیدار «کنستانتینو چیونگا» معاون اول رئیس‌جمهور زیمبابوه با قدردانی از حمایت‌های این کشور از جمهوری اسلامی در مجامع بین‌المللی، تصریح کرد: باید تلاش کنیم بسترهای لازم برای توسعه مناسبات و ارتقاء سطح همکاری‌های فیمابین را فراهم کنیم.

معاون اول رئیس‌جمهور لازمه گسترش مناسبات اقتصادی فیمابین را فعال شدن بخش خصوصی دو کشور دانست و افزود: استفاده از ارزهای ملی دو کشور، رفع موانع پیش روی تبادلات مالی و بانکی و برقراری پرواز مستقیم میان دو کشور می‌تواند گام‌های مهمی در توسعه مراودات و مناسبات اقتصادی دو کشور باشد.

مخبر همچنین با اشاره به دیدار و گفت‌وگوی رؤسای جمهور دو کشور در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد، پیگیری جدی مذاکرات انجام شده را پراهمیت ارزیابی کرد و از کمیسیون مشترک همکاری‌های دو کشور خواست این تفاهمات را با جدیت دنبال کند تا هرچه زودتر شاهد اجرایی شدن این توافقات باشیم.

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: توسعه و تعمیق روابط سیاسی نیازمند فراهم شدن بسترهای لازم برای ارتقای سطح همکاری‌های اقتصادی است که باید با تمرکز بر زمینه‌های همکاری مشترک، مناسبات تجاری تهران- هراره را گسترش دهیم.

مخبر با اشاره به دستاوردهای گسترده کشورمان در بخش‌های مختلف معدن، انرژی، فعالیت‌های دانش‌بنیان و فناوری‌های نوین، از آمادگی تهران برای توسعه همکاری‌های در این بخش‌ها خبرداد.

«کنستانتینو چیونگا» که مسئولیت وزارت بهداشت این کشور را هم بر عهده دارد در این دیدار با اشاره به بازدیدهای میدانی خود از برخی شرکت‌های دانش‌بنیان و نمایشگاه‌های پزشکی، خواستار استفاده از توانمندی‌ها و تجربیات ایران در بخش‌های مختلف اقتصادی شد و گفت: هراره از حضور بخش خصوصی و شرکت‌های ایرانی برای فعالیت در زیمبابوه استقبال می‌کند.

معاون اول رئیس‌جمهور زیمبابوه با اشاره به اینکه ایران و زیمبابوه هر دو از تحریم‌های غیرقانونی رنج می‌برند، افزود: توسعه همکاری‌های فیمابین به ما کمک می‌کند تا بر تحریم‌ها و فشارها فائق آییم و استقلال خود را هرچه بیشتر تحکیم کنیم./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر