اعتراض ایران به رفتار نامتعارف دو دیپلمات فرانسوی اسرائیل: زهران ممدانی باید دستگیر شود خلیل الحیه جانشین یحیی السنوار به عنوان رئیس جدید حماس شد فرانسه پروازهایش به امارات و عربستان را تعلیق کرد وزیر خارجه انگلیس مشخص شد انفجار‌های بسیار شدید در بندر عقبه اردن تهدید ترامپ: ایران تاوان چند برابر خواهد داد سنتکام مدعی تغییر مسیر هفت کشتی تجاری به ایران شد آغاز سفر رسمی مومنی وزیر کشور به پاکستان ادعای پاریس: دو دیپلمات فرانسوی توسط نهاد‌های امنیتی ایران بازداشت شدند نیرو‌های مسلح یمن آغاز معادله «محاصره در برابر محاصره» را اعلام کردند / کشتی‌های سعودی حق تردد در باب‌المندب ندارند ارتش آمریکا کشته شدن یک نظامی دیگر را تائید کرد / تلفات آمریکا در چند روز اخیر به ۴ تن رسید رایزنی‌های فشرده دوحه برای کاهش تنش در منطقه / تاکید وزیر خارجه قطر بر ضرورت بازگشت به دیپلماسی قانون ساماندهی الحشد الشعبی در آستانه تصویب در مجلس عراق حمله مجدد به نیروگاه برق و آب‌شیرین‌کن کویت شمار نظامیان کشته شده آمریکایی به ۱۶ تن رسید

تیر ضد انقلاب در ژنو به سنگ خورد

تیر ضد انقلاب در ژنو به سنگ خورد تیر ضد انقلاب که در تدارک ممانعت و به هم خوردن سخنرانی امیرعبداللهیان در نشست شورای حقوق بشر در ژنو بودند به سنگ خورد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۵ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 27
کد خبر: ۱۷۴۸۳۸

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که بامداد روز (دوشنبه) هشتم اسفند ماه در رأس هیأتی و به منظور شرکت در بخش عالیرتبه پنجاه و دومین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل وارد ژنو شد، بعدازظهر امروز در دفتر اروپایی سازمان ملل در ژنو و در پنجاه و دومین نشست این شورا حضور یافت و به تشریح مواضع جمهوری اسلامی ایران در خصوص حقوق بشر پرداخت و به صراحت عنوان کرد که جمهوری اسلامی ایران در اجرای تعهدات حقوق بشری قاطعانه به کار خود ادامه داده و از حقوق ملت بزرگ ایران قویا دفاع می‌کند.

رئیس دستگاه دیپلماسی در نشست مذکور به اغتشاشات اخیر در ایران نیز اشاره کرد و با بیان اینکه نقش گروه‌های تروریستی ضد ایرانی در اغتشاشات اخیر ایران کاملا مشهود بود، گفت: برخی از کشورهای اروپایی در چارچوب معیارهای دوگانه و در « تروریسم شویی» (terrorism laundering) شرکت کردند. آنها تسهیلات مالی و لجستیکی قابل توجهی را در اختیار برخی از عناصر تروریست قرار دادند.

وی همچنین به وضعیت حقوق بشر در سرزمین‌های اشغالی نیز اشاره‌ کرد و گفت که مفهوم حقوق بشر در هیچ کجای دنیا بیشتر از فلسطین اشغالی به چالش کشیده نشده است و افزود: نقض سیستماتیک حقوق بشر و جنایت علیه بشریت توسط رژیم صهیونیستی باید متوقف شود. تا زمانی که فلسطین تحت اشغال باقی است و جنایات اسرائیل ادامه دارد، به سختی می‌توان اعتباری برای سازوکارهای حقوق بشری سازمان ملل در نظر گرفت. 

امیرعبداللهیان در بخش دیگری از سخنان خود گفت که جمهوری اسلامی ایران همواره در خط مقدم مبارزه با تروریسم بوده است، منطقه ما مجاهدت های شهید سردار سلیمانی علیه داعش را فراموش نخواهد کرد . جمهوری اسلامی ایران تا سپردن مقامات عامل و مباشر در به شهادت رسانیدن شهید سلیمانی به دست عدالت از هیچ کوششی فروگذار نخواهد کرد. (اینجا بخوانید)

به گزارش فارس، حضور و سخنرانی امیرعبداللهیان در این نشست مهم در حالی صورت گرفت که ضد انقلاب و اپوزیسیون خارج نشین مدت‌هاست در تدراک و پخت و پز برای ممانعت از این حضور و تشویق مقامات شرکت کننده در این نشست به ترک جلسه بوده‌اند. البته این تلاش‌های صورت گرفته در این مدت و همراهی رسانه‌های معاند، امروز به در بسته خورد و کسی در دام این طراحی‌ها نیفتاد و مقام‌ها و هیأت‌های شرکت کننده اقدام به ترک جلسه پیش از سخنرانی وزیر و همزمان با انجام سخنرانی نکردند و در نشست ماندند و به اظهارات وزیر امور خارجه ایران گوش فرادادند. 

سخنرانی رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران در نشست شورای حقوق بشر بدون هرگونه حاشیه‌ای برگزار شد که تصاویر منتشر شده از این نشست نیز خود گویای این مطلب است. 

طراحی‌های اپوزیسیون خارج نشین و معاندان امروز ناکام ماند و تیرشان به سنگ خورد.

 

 

 

به گزارش فارس، شورای حقوق بشر (The Human Rights Council) در سال ۲۰۰۶ جایگزین کمیسیون حقوق بشر (The Commission of Human Rights) شد که تغییراتی در تعداد اعضا، وابستگی به رکن سازمان ملل، اختیارات و نحوه اجرای ماموریت‌های این نهاد سازمان ملل را در پی داشت. در ۱۵ مارس ۲۰۰۶ مجمع عمومی قطعنامه مهمی برای ایجاد شورای حقوق بشر به منظور جایگزینی با کمیسیون حقوق بشر تصویب کرد. این شورا ۴۷ دولت عضو دارد که به صورت فردی و مستقیم با آرای محرمانه اکثریت اعضای مجمع عمومی انتخاب می‌شوند. عضویت بر اساس توزیع متناسب جغرافیایی است و کرسی‌ها در بین گروه‌های منطقه‌ای به این صورت تقسیم بندی می‌شود. گروه آفریقایی ۱۳ کرسی، گروه آسیا و اقیانوسیه ۱۳ کرسی، گروه اروپای شرقی ۶ کرسی، گروه آمریکای لاتین و کارائیب ۸ کرسی، گروه اروپای غربی و دیگر کشورها ۷ کرسی./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار