فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است

سرکوب کشورهای مستقل، پایه استعمار نوین غربی‌ها

سرکوب کشورهای مستقل، پایه استعمار نوین غربی‌ها دبیر شورای امنیت روسیه تاکید کرد، سرکوب کشورهای مستقل از جانب غرب استعماگری نوین را رقم زده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۷ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 28
کد خبر: ۱۷۴۸۵۷

به گزارش راهبرد معاصر،‌ «نیکلای پاتروشف»، دبیر شورای امنیت روسیه که به الجزایر سفر کرده در مصاحبه‌ای گفت، استراتژی خفه کردن کشورهای مستقل که هم اکنون غرب به آن متوسل شده، اساسا احیای شیوه‌های قدیمی استعمارگری است.

 

دبیر شورای امنیت روسیه در مصاحبه با روزنامه «روسیسکایا گازتا» در ضمن سفرش به الجزایر گفت: «استراتژی که غرب برای خفه کردن کشورهای مستقل دارد چیزی به جز احیای شیوه‌های قدیمی استعمارگری که در اواسط قرن بیستم تا حدزیادی به خاطر تلاشهای اتحاد شوروی سابق فروپاشیدند نیست. مردم الجزایر جزو اولین مردمانی هستند که خودشان را از یوغ استعمارگران خلاص کرده و یک نمونه موفق مبارزه برای آزادی را ایجاد کردند. الجزایری‌ها بهتر از هر کس دیگری می‌دانند؛ استعمارگری در هر لباس مبدلی که باشد همواره شرارت می آورد.»

 

او در ادامه این مصاحبه به سالگرد اولین آزمایشات هسته‌ای فرانسوی‌ها در خاک الجزایر ( مربوط به فوریه 1960) اشاره کرد.

 

پاتروشف تاکید کرد: «هنوز صدها هزار الجزایری دارند از تاثیرات ده‌ها انفجار هسته‌ای رنج می‌برند. من معتقدم که ما لازم است که مشترکا از جامعه جهانی بخواهیم تا این آزمایشات و دیگر رخدادهای مشابه را به خاطر بسپرد چون چنین جنایاتی مشمول قانون مرور زمان نمی‌شوند.»

 

این مقام ارشد دولت روسیه گفت به اعتقاد وی این سیاستهای غرب بوده که آفریقا و خاور میانه را تبدیل به یکی از بی ثبات ترین نقاط «التهاب» در جهان کرده است.

 

او ادامه داد: «ما شاهد عواقب دخالت‌های فاحش غرب در امور این منطقه حتی در امروز هستیم. هوز کانونهای التهاب و تنشی که آنها در خاور میانه و شمال آفریقا ایجاد کردند به عنوان مثال در لیبی، یمن،‌ عراق، سوریه و دیگر کشورها باقی هستند. و عواقب این دخالتها به نوبه خود به اشاعه تروریسم و تسلیحات و قاچاق مواد مخدر کمک می‌کند.»

 

اواسط بهمن ماه، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه نیز با طعنه به سیاستهای استعماری کشورهای غربی در اقصی نقاط جهان تاکید کرد که غربیها نمی‌توانند ادعای رهبری اخلاقی داشته باشند.

 

لاوروف در نشست کمیسیون «همکاریهای بین‌المللی حزب روسیه متحد» افزود: جنایات استعماری محدودیت زمانی ندارد و برای همیشه کشورهای غربی را از هرگونه ادعای اخلاقی محروم می‌کند به خصوص که غرایز و خوی استعماری آنها از بین نرفته است.

 

وزیر خارجه روسیه اضافه کرد، غرب، که شکوفایی خود را از طریق چندین قرن تاراج و استثمار کشورهای دیگر به دست آورده است همچنان تلاش می‌کند سلطه خود را به حفظ کند و برتری اقتصادی خود را به هزینه دیگران توسعه دهند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار