نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند»

صدور حکم بازداشت عمران خان

دادگاهی در اسلام آباد حکم بازداشت «عمران خان» نخست‌ وزیر سابق پاکستان و رئیس تحریک انصاف پاکستان را در ارتباط با پرونده موسوم به «توشاخانا» صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۵ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 28
کد خبر: ۱۷۴۹۷۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دادگاهی در پاکستان حکم بازداشت «عمران خان» نخست وزیر سابق پاکستان و رئیس تحریک انصاف پاکستان (PTI) را در ارتباط با پرونده موسوم به «توشاخانا» (Toshakhana) صادر کرد.

روزنامه «دان» پاکستان در این خصوص گزارش داد: یک دادگاه در اسلام آباد حکم بازداشت غیرقابل وثیقه علیه عمران خان نخست وزیر سابق در پرونده توشاخانا را صادر کرد؛ در حالی که قرار شد در ۲ پرونده دیگر با قید وثیقه آزاد شود.

این روزنامه پاکستانی در ادامه این گزارش افزود: طرفداران عمران خان به طور دسته جمعی در بیرون دادگاه در حمایت از وی تجمع کردند.

قاضی ظفر اقبال در دادگاه اسلام آباد پایتخت که دستور بازداشت نخست‌وزیر سابق را صادر کرد، گفت که خان از جلسه استماع به اتهام فروش هدایای دولتی و مخفی کردن دارایی‌های خود صرف نظر کرده است.

براساس این گزارش، عمران خان متهم به فروش هدایای دولتی از انبار «توشاخانا» به چند برابر قیمت آنها برای دریافت سود شده است.

به گزارش اسپوتنیک، «توشاخانا» یک اداره دولتی برای حفظ هدایایی است که دولتمردان از کشورهای خارجی دریافت می‌کنند و مقامات دولتی موظفند تمام هدایایی که دریافت می‌کنند را اعلام کنند./مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار