تظاهرات هندی‌ها در اعتراض به سفر بن‌سلمان-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

تظاهرات هندی‌ها در اعتراض به سفر بن‌سلمان

مردم هند تظاهرات گسترده‌ای علیه سفر احتمالی ولیعهد سعودی به این کشور برگزار کردند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۳ - ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 14
کد خبر: ۱۵۹۱۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال انتشار اخباری مبنی بر سفر « محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی به هند، شهرهای بزرگ این کشور شاهد تظاهرات گسترده‌ای علیه سفر وی بودند.

 

به گزارش سعودی لیکس، شهرهای «دهلی نو» و «بمبئی» شاهد تظاهرات خشمگینانه علیه محمد بن سلمان بودند و خواستار لغو سفر وی به هند شدند.

 

معترضان با در دست داشتن پلاکاردهایی و سر دادن شعارهایی نقض وحشتناک حقوق بشر در عربستان و همچنین جنایت محمد بن سلمان در یمن را محکوم کردند.

 

معترضان هندی از استقبال مردی که مسئول کشتار هزاران کودک یمنی است، خودداری و تاکید کردند که جهانیان چهره واقعی عربستان سعودی و آل سعود را که مسئول افراط گرایی و تروریسم هستند، می شناسند.

 

«مولانا انکویلاب نوری» که این تظاهرات را سازماندهی کرده، گفت: اشغال نظامی یمن توسط عربستان سعودی باید پایان یابد. رژیم سعودی به یمنی‌ها خیانت کرد و آن‌ها را فروخت و اکنون در حال استثمار مداوم آن‌هاست.

 

یکی از معترضان گفت: ما اینجا هستیم تا به قاتل و جنایتکار جنگی ( محمد بن سلمان) نه بگوییم.

 

معترضان هندی خواستار پایان جنگ یمن رهبری عربستان سعودی شدند که محمد بن سلمان به عنوان وزیر دفاع این جنگ را در سال 2015 آغاز کرد.

 

معترضان با سر دادن شعارهایی محمد بن سلمان را بی رحم‌ترین دیکتاتور جهان توصیف کردند و همچنین از اعمال محاصره های مکرر و متناوب ائتلاف متجاوز سعودی برای جلوگیری از ورود کمک‌ها و کالاهای تجاری به یمن انتقاد کردند.

 

روزنامه هندی «اکونومیک تایمز» اعلام کرد که محمد بن سلمان قصد دارد در اواسط نوامبر در کنار سفر به اندونزی برای شرکت در نشست گروه 20، به هند سفر کند.

 

این روزنامه اعلام کرد که این سفر مورد انتظار باعث تعمیق همکاری بین عربستان سعودی و هند در زمینه‌های انرژی، سرمایه گذاری خواهد شد.

 

محمد بن سلمان در اجلاس سران گروه 20 در جزیره «بالی» طی روزهای 15 و 16 نوامبر شرکت خواهد کرد. سفر احتمالی او به هند پس از دعوتی است که ماه گذشته توسط «سوبرانیام جایشنکار» وزیر امور خارجه هند از او شد.

 

گروه 20، یک مجمع بین‌المللی بوده که دولت‌ها و بانک‌های مرکزی 19 کشور و اتحادیه اروپا را گرد هم می‌آورد.

 

سفر ولیعهد سعودی به هند همزمان با تشدید بحران انرژی که اروپا را تحت تأثیر عواقب جنگ روسیه و اوکراین و تنش بین عربستان سعودی و ایالات متحده به دلیل تصمیم اوپک پلاس قرار داده است، انجام می‌شود.

 

وزارت خارجه پاکستان نیز شب گذشته در بیانیه‌ای گفت سفر یک روزه بن سلمان به این کشور در تاریخ 21 نوامبر به تعویق افتاده است. روزنامه دیلی پاکستان در این باره نوشته است که ولیعهد سعودی قصد داشت پس از سفر به پاکستان راهی هند و کره جنوبی شود.

 

عربستان از ابتدا هم کارنامه خوبی در زمینه حقوق بشر نداشت، اما از زمان روی کار آمدن محمد بن سلمان این کارنامه به مراتب سیاه‌تر شد. طی 5 سال ولیعهدی بن سلمان، عربستان همواره صحنه بازداشت‌ و سرکوب‌گری‌ علیه مخالفان نظام سعودی بود.

 

همچنین عربستان سعودی از سال 2015 و زمانی که «سلمان بن عبدالعزیز » پادشاه عربستان و محمد بن سلمان پسر او وزیر دفاع شده بود، رهبری یک ائتلاف نظامی را علیه یمن- فقیرترین کشور عربی- آغاز کرد تا به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت، به اهداف و زیادی خواهی‌های سیاسی خود جامه عمل بپوشاند.

 

نهادهای وابسته به سازمان ملل متحد از جمله بهداشت جهانی و یونیسف بارها هشدار داده‌اند که بر اثر ادامه حملات متجاوزان به یمن، مردم این کشور با قحطی و بروز یک فاجعه انسانی که در قرن گذشته بی‌سابقه است، روبه رو هستند.

 

دو سوم از جمعیت برآورد شده 30.5 میلیون نفری یمن فاقد دسترسی به خدمات درمانی اساسی و بیش از چهار میلیون نفر دیگر در پی درگیری‌ها آواره شده‌اند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار