دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

هند پیشنهاد گفتگو با پاکستان را رد کرد

سخنگوی وزارت خارجه هند پیشنهاد نخست وزیر پاکستان برای گفتگوی دو کشور درباره مسائل مورد اختلاف از جمله مسئله کشمیر را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 21
کد خبر: ۱۶۹۳۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، «اریندام باغچی» سخنگوی وزارت خارجه هند با اظهار اینکه دهلی‌نو خواستار برقراری روابط خوب با پاکستان است، پیشنهاد «شهباز شریف» برای مذاکره دو کشور درباره مسائل مورد اختلاف از جمله کشمیر را رد کرد.

 

باغچی با اظهار اینکه مذاکره با پاکستان در حال حاضر به دلیل رفتار و اقدامات اسلام‌آباد امکان‌پذیر نیست، گفت: ما همیشه خواهان روابط عادی همسایگی با پاکستان بوده‌ایم، اما باید فضای مساعدی وجود داشته باشد که ترور، خصومت و خشونت نداشته باشد. این همچنان موضع ما باقی می‌ماند.

 

پیش از این نخست وزیر پاکستان در گفتگو با «العربیه» از همتای هندی خواسته بود تا با یکدیگر سر یک میز بنشینند و برای حل مسائل مورد اختلاف دو کشور از جمله مسئله کشمیر گفتگوهای جدی و صمیمانه‌ای داشته باشند.

 

شهباز شریف همچنین تصریح کرده بود: مذاکرات تنها پس از لغو اقدام غیرقانونی هند در 5 اوت 2019 ممکن است. بدون لغو این اقدام توسط هند، مذاکره امکان‌پذیر نیست.

 

دفتر نخست وزیری پاکستان با تأکید بر اینکه حل و فصل مناقشه کشمیر باید مطابق با قطعنامه‌های سازمان ملل و اراده مردم جامو و کشمیر باشد، اضافه کرد: نخست وزیر این موضع را در مصاحبه اخیر خود با العربیه در سفر اخیر خود به امارات به وضوح بیان کرد.

 

دولت هند 5 اوت 2019 با لغو قانون 370 قانون اساسی این کشور در مورد وضعیت ویژه جامو و کشمیر، به این وضعیت خاتمه داد.

 

به موجب این قانون که از زمان استرداد استقلال هند از انگلیس که از سال 1947 همچنان در قانون اساسی این کشور وجود داشت، جامو و کشمیر به عنوان یکی از ایالت‌های هند قادر به تصویب قوانین مجزا به شکل خود مختار بود. یکی از ویژگی‌های این وضعیت، عدم صدور مجوز اقامت و خرید ملک برای اتباع خارجه بود.

 

این اقدام واکنش شدید اسلام‌آباد را در پی داشت که هدف آن را تغییر غیرقانونی تناسب جمعیتی منطقه کشمیر تحت حاکمیت هند با اکثریت مسلمان می‌داند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار