هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

توسعه همکاری‌های نظامی انگلیس و عربستان

توسعه همکاری‌های نظامی انگلیس و عربستان وزیر دفاع عربستان سعودی اعلام کرد که با همتای انگلیسی خود درباره توسعه همکاری‌های نظامی و دفاعی دو کشور رایزنی کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 02
کد خبر: ۱۷۵۱۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی و «بن والاس» همتای انگلیسی او،‌ امروز (چهارشنبه)،‌ در عربستان با یکدیگر دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

 

وزیر دفاع عربستان سعودی در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر نوشت: «از دیدار با جناب آقای بن والاس وزیر دفاع بریتانیا خرسند شدم. ما در این دیدار به روابط راهبردی دو کشور دوست [عربستان و انگلیس] پرداختیم و همکاری در زمینه نظامی و دفاعی و راه‌های تقویت و توسعه آن را مورد بحث و بررسی قرار دادیم. ما همچنین جدیدترین تحولات منطقه و جهان و تلاش‌های انجام‌شده در این خصوص را بررسی کردیم.»

 

خالد بن سلمان اضافه کرد: «از طرف دیگر، ما اعلامیه‌ای در خصوص مشارکت عربستان سعودی در برنامه توانمندی‌های هوایی آینده (FCAS) امضا کردیم که با یک شراکت جامع، شامل همکاری‌های صنعتی و طرح‌های مشترک پژوهشی و توسعه‌ای برای سامانه‌های هوایی آینده در تقویت توانمندی‌های دفاعی نقش خواهد داشت.»

 

این دیدار در حالی برگزار شده است که دو طرف آذرماه سال جاری نیز نشستی در مقر وزارت دفاع انگلیس برگزار کرده بودند و همکاری دوجانبه در زمینه نظامی، دفاعی و تحولات در سطح منطقه و جهان را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

 

خبرگزاری عربستان سعودی (واس) گزارش داده بود که وزیر دفاع این کشور و انگلیس در این دیدار طرحی موسوم به همکاری دفاعی را امضاء کردند که هدف از آن «توسعه ظرفیت‌های وزارت دفاع عربستان سعودی، بومی‌سازی صنایع نظامی، تقویت شراکت میان دو کشور در زمینه نظامی و دفاعی» عنوان شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار