دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

رابرت مالی: منتظر نتایج سفر گروسی به تهران قبل از تصمیم‌گیری هستیم

راب مالی، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران گفت که واشنگتن قبل از اتخاذ تصمیم‌های جدید در خصوص ایران منتظر نتایج سفر رافائل گروسی مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران خواهد ماند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۴ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 03
کد خبر: ۱۷۵۲۴۲

به گزارش راهبرد معاصر مالی در نشستی با حضور کارشناسان اندیشکده‌های آمریکایی که توسط لابی صهیونیستی جی-استریت ترتیب داده شده بود گفت: «مدیر کل [ آژانس اتمی] قرار است به ایران برود.»

وی اضافه کرد:«او هنوز گزارش خودش را در خصوص پایبندی یا عدم پایبندی ایران به ان.پی.تی منتشر نکرده است. باید منتظر آن بمانیم تا بعد ببینیم چه اقداماتی مناسب هستند.»

رابرت مالی در ادامه گفت: «ضمن اینکه ما با سه کشور اروپایی و کشورهای دیگر در جهان که نگران برنامه هسته‌ای ایران هستند در تماس نزدیک هستیم و در این خصوص تصمیم خواهیم گرفت.»

رابرت مالی در ادامه مدعی شد: «صرفنظر از هر اقدامی که ما انجام دهیم نگرانی‌هایمان در خصوص ایران وجود دارند و مرتفع نخواهند شد.»

او در توضیح درباره اینکه این نگرانی‌ها چه هستند مدعی شد ایران با آژانس همکاری نمی‌کند و هنوز سوالاتی وجود دارند که ایران پاسخ نداده است.

رابرت مالی ادعای کشف ذرات اورانیوم غنی‌شده تا ۸۴ درصد را از جمله دیگر نگرانی‌های آمریکا در خصوص ایران دانست و گفت: «ما نیاز به توضیحاتی در خصوص آن داریم و منتظر ارزیابی آژانس اتمی هستیم.»

او گفت: «بنابراین نباید درباره اقداماتی که ما انجام خواهیم داد یا انجام نخواهیم داد عجله کرد. اجازه بدهید ببینیم گزارش‌های آژانس از چه چیزهایی حمایت می‌کنند و بعد ما برای تصمیم‌گیری در خصوص گام‌های بعدی زمان کافی خواهیم داشت.»

وبگاه شبکه خبری بلومبرگ چند روز پیش مدعی شده بود که بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ذرات اورانیوم ۸۴ درصد در ایران پیدا کرده‌اند.

مقام‌های جمهوری اسلامی ایران ادعاهای بلومبرگ علیه ایران را بخشی از استفاده‌های سیاسی از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای اعمال فشار بر تهران ارزیابی کرده‌اند.

بهروز کمالوندی معاون و سخنگوی سازمان انرژی اتمی ساعاتی بعد از ادعای بلومبرگ در پاسخ به سؤال خبرنگار خبرگزاری فارس، درباره این ادعای بلومبرگ اعلام کرد: «مایه تأسف است که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همچنان به عنوان ابزار سیاسی برای فشار بر جمهوری اسلامی ایران مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرد.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده