قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد

افشاگری خبرنگار آمریکایی:واشنگتن پشت انفجار خطوط لوله نورد استریم قرار دارد

یک خبرنگار سرشناس آمریکایی در اظهاراتی فاش کرد که غواصان آمریکایی با دستور شخص جو بایدن مواد منفجره را زیر خطوط لوله نورد استریم جاگذاری کرده و عامل آن انفجار در سپتامبر گذشته است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۴ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 03
کد خبر: ۱۷۵۲۸۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری تاس، «سیمور هرش» روزنامه‌نگار آمریکایی در اظهاراتی اذعان کرد که از همان ابتدا معتقد بوده واشنگتن پشت انفجار خطوط لوله گاز نورد استریم ۱ و نورد استریم ۲ قرار دارد.

این چهره شناخته شده روزنامه نگاری آمریکا گفت: ما تاکنون ۱۱۳ میلیارد دلار برای جنگ [در اوکراین] سرمایه گذاری کرده ایم و لذا تنها مظنون خرابکاری خط لوله نورد استریم، آمریکا است.

خط لوله نورد استریم ۱ و ۲ در تاریخ ۲۷ سپتامبر ۲۰۲۲ (۵ مهر) آسیب بسیاری دید. زلزله شناسان سوئدی پس از این حادثه فاش کردند که دو انفجار در امتداد خطوط لوله نورد استریم در تاریخ ۲۶ سپتامبر (۴ مهر) ثبت شده است. پس از آن، امنیت فدرال روسیه تحقیقاتی را در رابطه با این اقدام تروریستی بین المللی آغاز کرد.

هرش روزنامه‌نگار آمریکایی در تاریخ ۸ فوریه (۱۹ بهمن) در مقاله‌ای به نقل از یک منبع اعلام کرد که در ژوئن ۲۰۲۲ (خرداد) غواصان نیروی دریایی آمریکا با حمایت نروژ تحت پوشش رزمایش "بالتاپس" (رزمایشی که هرساله توسط اعضای ناتو انجام می گیرد)، مواد منفجره را در زیر خطوط لوله گاز روسیه کار گذاشتند.

به گفته هرش، تصمیم برای انجام این عملیات توسط «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا پس از ۹ ماه گفتگو با مقامات دولت های درگیر در مسائل امنیت ملی گرفته شد.

«آدرین واتسون» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در واکنش، اظهارنظرهای هرش را تخیلی و کاملا نادرست خواند و آنها را به شدت محکوم کرد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار