پادشاه اردن: کشور ما میدان جنگ نخواهد بود پزشکیان: پیوندی قلبی و فرهنگی میان دو ملت ایران و لبنان برقرار است نظامیان افغانستان و پاکستان درگیر شدند مدودف به انگلیس و فرانسه درباره وقوع «جنگ جهانی» هشدار داد نگرانی وزیر خارجه لبنان از حملات اسرائیل در صورت تشدید تنش با ایران خروج فوری دانشجویان عراقی از ایران صحت دارد؟ بازداشت سفیر پیشین انگلیس در آمریکا در ارتباط با پرونده اپستین تاکید السیسی و بن سلمان بر اهمیت اجتناب از تشدید تنش در منطقه دستور واشنگتن برای خروج شماری از کارکنان سفارت آمریکا در بیروت درخواست روسیه از آمریکا درباره ایران مقام آمریکایی: ایران و آمریکا در ژنو درباره مسئله هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند هشدار ژنرال آمریکایی به ترامپ درباره حمله به ایران حکیم: ایران رکن مهمی در ثبات منطقه است نتانیاهو: در روز‌های بسیار چالش‌برانگیز و پیچیده‌ای هستیم واکنش شورای همکاری فارس به مواضع عراق در مورد مرز با کویت

اظهارات مقام آمریکایی درباره استفاده از مهمات نقطه‌زن در جنگ احتمالی با چین

معاون وزیر ارتش آمریکا در امور لجستیک و فناوری گفت که جنگ احتمالی آمریکا و چین عمدتا با استفاده از مهمات نقطه‌زن انجام خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۴ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 04
کد خبر: ۱۷۵۳۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، داگلاس بوش، معاون وزیر ارتش آمریکا جمعه در سخنانی در مرکز مطالعات راهبردی و بین‌الملل گفت: فکر می‌کنم این دیدگاه غالب درباره جنگ احتمالی بین چین و آمریکا است.


به گزارش اسپوتنیک، وی افزود که تولید تسلیحات نقطه‌زن کاری پیچیده است که این مساله خود یک چالش است.


این مقام آمریکایی اظهار کرد که ادامه عملیات رزمی گسترده در منطقه هند و اقیانوسیه یکی از دشوارترین نبرد‌های دنیا خواهد بود، اما هیچ کشوری به اندازه آمریکا برای این چالش آماده نیست.


مرکز مطالعات راهبردی و بین‌الملل ماه ژانویه در گزارشی اعلام کرد که حمایت آمریکا از اوکراین تهدیدی علیه آمادگی نظامی ایالات متحده در صورت وقوع جنگ با چین ایجاد کرده است.


اندیشکده آمریکایی شورای آتلانتیک نیز ماه فوریه در گزارشی نوشت که با توجه به تحولات عمیق بین آمریکا و چین و تمرکز ویژه واشنگتن بر حوزه نظامی، ایالات متحده برای جلوگیری از خطر وقوع یک جنگ جهانی دیگر باید رویکرد میلیتاریستی خود را تغییر دهد.


این اندیشکده در گزارشی تاکید کرد: در گذشته، اغلب تهدید به استفاده از نیروی نظامی به عنوان آخرین گزینه مطرح بود، اما اکنون به یک پیش فرض برای ایالات متحده تبدیل شده و واشنگتن در خطر تکرار این اشتباه است.


شورای آتلانتیک هشدار داد: شاید چین در عمل بزرگترین تهدید برای ایالات متحده و متحدانش باشد، اما جنگ با چین بهانه‌ای عقلانی نیست./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر