هشدار دانشمندان درمورد ازدیاد ماهواره‌ها در فضا‌-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

هشدار دانشمندان درمورد ازدیاد ماهواره‌ها در فضا‌

محققان بارها هشدار داده‌اند که ماهواره‌‌های جدید در حال پرتاب مانند کارهای شرکت اسپیس ایکس، آسمان را با نورهایی پر می‌کنند که مانع رصد زمین از فضا می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۹ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 05
کد خبر: ۱۷۵۵۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، محققان هشدار داده اند که تعداد زیاد ماهواره ها در آسمان مشکلات جدیدی را برای دانشمندان ایجاد می کند.

 

محققان بارها هشدار داده‌اند که ماهواره‌‌های جدید در حال پرتاب مانند کارهای شرکت اسپیس ایکس، آسمان را با نورهایی پر می‌کنند که مانع رصد زمین از فضا می‌شوند. بسیاری از اخترشناسان هشدار داده اند که با توجه به افزایش سریع تعداد اجرام بالای سرمان، چه اتفاقی می تواند برای تحقیقات بیفتد.

 

دانشمندان در مقاله‌ای جدید نشان دادند که این ماهواره‌ها حتی برای مشاهدات از فضا مشکل ایجاد می‌کنند. آن‌ها با مشاهده تصاویر در بازه زمانی بین سال‌های 2002 تا 2021، دریافتند که 2.7 درصد از نوردهی‌ها توسط ماهواره‌ها پوشش داده می شوند. علاوه بر این، نسبت تصاویری که ماهواره ها از آنها عبور می کنند با گذشت زمان در حال افزایش است.

 

نویسندگان این مقاله اعلام کردند که با افزایش تعداد ماهواره ها که در حال حاضر برنامه ریزی شده، شکست تصاویر تلسکوپ فضایی هابل که ماهواره ها از آن عبور می کنند طی دهه آینده افزایش می یابد و نیاز به مطالعه و نظارت بیشتری دارد.

 

علاوه بر این، اگرچه محققان روی تلسکوپ فضایی هابل تمرکز کردند، اما این مشکل می‌تواند بر تجهیزات مشابه دیگری که در مدار پایین زمین هستند، مانند تلسکوپ‌های CHEOPS یا NEOWISE، تأثیر بگذارد.

 

آنها خاطرنشان کردند که تلسکوپ های آینده با دید بزرگ از آسمان می توانند مشکلات خاصی با این مساله داشته باشند. ایستگاه فضایی چین تلسکوپی به نام Xuntian دارد که 300 برابر میدان دید تلسکوپ فضایی هابل است.

 

هشدارهای دانشمندان در این زمینه در Nature Astronomy منتشر شده است./ فارس

ارسال نظر