۸۶ درصد ظرفیت مخزن سد کرج خالی است میانگین نرخ اجاره بها در تهران قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ + جدول قیمت دلار آمریکا در بازار مبادله امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر + جدول قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱۷ مهر کاهش قیمت جهانی طلا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر واردات و عرضه گوشت تازه با ارز مبادله‌ای شروع شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ / دلار به ۱۱۴ هزار تومان باز می‌گردد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴ / رکورد تاریخی قیمت طلا و سکه در ایران بانک مرکزی حمایت از تجار خسارت‌دیده در بندر شهید رجایی را اعلام کرد نتایج قرعه‌کشی ایران‌خودرو به زودی اعلام می‌شود/ منتخبان پیامک دریافت می‌کنند بازنشستگی مادران شاغل/ همه آنچه باید درباره شرایط و جدول جدید بدانید بانک مرکزی: پیش فروش سکه ادامه دارد/ پاسخ به تقاضای مردم و بازار

مدیرعامل منطقه آزاد اروند معارفه شد

طی مراسمی با حضور دبیر شورای عالی مناطق آزاد، علی زارعی به‌عنوان مدیرعامل منطقه آزاد اروند معارفه و جایگزین محمدرضا اسکندری شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 05
کد خبر: ۱۷۵۵۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الله عبدالملکی دبیر شورای عالی مناطق آزاد در این مراسم اظهار کرد: مناطق آزاد و تجاری در ادبیات اقتصادی ایران و جهان جایگاه ویژه‌ای دارد. برای رسیدن به جایگاه اصلی و کاربردی مناطق آزاد و با توجه به سیاست‌های بالادستی اقتصاد مقاومتی دو راهبرد اساسی را دنبال می‌کنیم.

 

وی با اشاره به راهبرد مردمی کردن مناطق آزاد، ادامه داد: از یک سو با ارائه مشوق‌های ویژه در جذب و حفظ سرمایه گذار داخلی و خارجی تلاش می‌کنیم زمینه توسعه فراهم شود و از سوی دیگر برای تأثیرگذاری مثبت در زندگی مردم منطقه، خدمت رسانی مضاعف خواهیم کرد. مناطق آزاد را تیم ملی اقتصاد می‌دانیم و برای جهانی سازی اقتصاد کشور باید اطلاع رسانی برای معرفی ظرفیت‌های منحصر ایران به صورت ویژه در دستور کار قرار بگیرد.

 

وی افزود: در مناطق آزاد سرمایه گذار خارجی کم است و این نقطه ضعف برای توسعه اقتصادی ارزیابی می‌شود، نظر ما این است که در کشور نیروی کار ارزان و پایین بودن قیمت سوخت و حامل‌های انرژی می‌تواند زمینه ساز جذب سرمایه گذاری خارجی شود.

 

وی با تاکید بر این‌که تکمیل زیرساخت‌های نرم و سخت افزاری مناطق آزاد، بین المللی سازی این مناطق لازمه نقش آفرینی آن‌ها در دیپلماسی اقتصادی جمهوری اسلامی است، اضافه کرد:‌بهره وری حداکثری مناطق آزاد در راستای توسعه اقتصادی پایدار از تاکید‌های رییس جمهور است و باید در این مسیر برنامه ریزی برای مردمی و جهانی کردن این مناطق انجام شود.

 

دبیر شورای عالی مناطق آزاد بیان کرد: به منظور مردمی کردن مناطق آزاد باید در سه محور شامل فعالان اقتصادی، ساکنان این مناطق و تمام مردم ایران اهداف خود را پیش ببریم چرا که معتقدیم این سه گروه بهره برداران اصلی این مناطق هستند.

 

زارعی جایگزین محمدرضا اسکندری می‌شود که مهرماه سال گذشته با حکم دبیر وقت شورای عالی مناطق آزاد به سمت مدیرعاملی منطقه آزاد اروند منصوب شده بود./ تسنیم

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار