دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

لاپید: نتانیاهو درباره آمادگی اسرائیل برای مقابله با ایران دروغ می‌گوید

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی هشدار داده است که دروغ‌هایی که «بنیامین نتانیاهو» درباره آمادگی رژیم صهیونیستی در مقابل ایران می‌گوید را برملا می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۳ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 06
کد خبر: ۱۷۵۶۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، «یائیر لاپید» نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی و یکی از سران احزاب اپوزیسیون در اراضی اشغالی، در پیامی که در صفه توییتری خود منتشر کرد، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را به دروغ‌گویی درباره آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران متهم کرد.

 

وی در این پیام به نتانیاهو هشدار داد: «اگر نتانیاهو از دروغ گفتن در مورد آمادگی در مورد موضوع ایران دست برندارد، من مجبور خواهم بود تمام شکاف‌ها و غفلت‌هایی که او مسئول آن بود را توضیح دهم تا زمانی که او را جایگزین کنیم».

 

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی سپس در ادامه به نتانیاهو توصیه کرد که کمتر حرف بزند و در این باره گفت: «من به او پیشنهاد می‌کنم که کمتر در مورد موضوع صحبت کند و مهم‌تر از همه بیشتر اقدام انجام دهد».

 

اعتراف این مقام صهیونیست در شرایطی مطرح شده است که نتانیاهو اخیراً لفاظی‌ها درباره اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران را تشدید کرده است و روز گذشته (یکشنبه) نیز به اظهارات «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که هرگونه حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران را غیرقانونی خوانده بود، واکنش نشان داد و گفت: «گروسی فردی شایسته است که اظهارات بی‌ارزشی مطرح کرده بود».

 

لاپید تنها کسی نیست که به ناتوانی رژیم صهیونیستی در مقابل ایران اعتراف کرده است و پیش از این نیز شبکه 13 رژیم صهیونیستی در گزارشی ضمن اذعان به اینکه انبار موشک‌های تل آویو در درگیری اخیرش با مقاومت فلسطین خالی شده، تاکید کرد «بنیامین نتانیاهو» هیچ‌گاه توان اقدام نظامی علیه ایران را نداشته و نخواهد داشت.

 

«گیل تماری» تحلیلگر روابط خارجی شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی در پاسخ به سوال مجری این شبکه مبنی بر اینکه «آیا اسرائیل آماده حمله به ایران است؟» گفت: «یک منبع دیپلماتیک ارشدی که با او صحبت کردیم به ما گفت که برداشت ما از ادعاهای نتانیاهو این است که اسرائیل اکنون آماده حمله به ایران نیست و گزینه نظامی موثری که بتواند برنامه هسته‌ای ایران را متوقف کند، ندارد»./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده