بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

تحرکات مشکوک آمریکا در بعقوبه عراق

رئیس شاخه اتحادیه علمای مسلمان در دیاله اعلام کرد که آمریکا به صورت چراغ خاموش، تلاش دارد که مقدمات احداث کنسولگری در بعقوبه را فراهم کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۲ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 27
کد خبر: ۱۷۵۷۰

به گزارش راهبرد معاصر ، اتحادیه علمای مسلمان حاضر در «دیاله» (شرق عراق) از تحرکات مشکوک ایالات متحده آمریکا در «بعقوبه» مرکز این استان خبر داد.

«جبار المعموری» رئیس شاخه اتحادیه علمای مسلمان در دیاله تأکید کرد که «ما اطلاعاتی داریم که نشان می‌دهد آمریکا در حال حاضر، به صورت غیر علنی، برای ایجاد کنسولگری در بعقوبه [به سیاستمداران] اعمال فشار می‌کند».

 

المعموری به پایگاه خبری «بغداد الیوم» گفت که «برخی از سیاستمداران دیاله از اقدام آمریکا برای افتتاح کنسولگری بعقوبه استقبال کردند».

وی در عین حال تصریح کرد که این افراد، به عواقب احداث کنسولگری آمریکا در بعقوبه هیچ اهمیتی نمی‌دهند؛ زیرا این کنسولگری «منبع آشوب و توطئه خواهد شد».

 

این مسئول عراقی همچنین خاطر نشان کرد که اگر این تصمیم به صورت علنی اعلام شود، ساکنان دیاله بشدت با آن مخالفت خواهند کرد.

 

سلاح‌های آمریکایی در دست عناصر داعش

المعموری جمعه (روز گذشته) نیز درباره نقش منفی آمریکا در عراق، تأکید کرد که بیشتر سلاح‌های موجود نزد عناصر داعش، ساخت آمریکا است.

وی تصریح کرد که عناصر داعش، نیروهای الحشد الشعبی و سربازان ارتش عراق را در مناطقی مانند «ریف خانقین» (در استان دیاله) با سلاح‌های آمریکایی هدف قرار می‌دهند، به همین دلیل از نیروهای امنیتی خواسته شده که درباره چگونگی رسیدن این سلاح‌ها به دست داعش تحقیق کنند.

 

الجبوری در پایان خاطر نشان کرد که هر کس «مدعی است که سرویس اطلاعات آمریکا از داعش حمایت نمی‌کند، متوهم است؛ زیرا داعش عبارتست از طرح هرج و مرجی که محافل آمریکایی در منطقه خاورمیانه ایجاد کردند تا به اسلام ضربه بزنند و مجوزی باشد برای مداخلات آنان و در نتیجه گسترش هرج و مرج».

منبع : فارس

ارسال نظر