هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا یکشنبه تا روز چهارشنبه؛ هشدار بارش برف و باران یوتیوبر پر سر و صدا دستگیر شد/ ۳ سال حبس برای شکارچی بلاگر

تاکید اژه‌ای بر مبارزه با فساد بدون جنجال و تبلیغات

رئیس سازمان بازرسی کل کشور یکی از وظایف این سازمان را مبارزه با مفاسد دانست و گفت: در این خصوص ریاست قوه قضاییه تاکید دارد تا با فساد، بدون جنجال و تبلیغات و با جدیت مبارزه شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۲ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 06
کد خبر: ۱۷۵۷۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، ذبیح الله خدائیان که در جریان سفر استانی رئیس قوه قضاییه به اصفهان، در شهرستان کاشان حضور یافته است، در نشستی با قضات و کارکنان دادگستری این شهرستان به استماع مطالبات و درخواست‌های آنها پرداخت.

 

رئیس سازمان بازرسی کل کشور ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن نیمه شعبان، گرامیداشت روز درختکاری، یکی از برنامه‌های ریاست قوه قضاییه در دوره تحول و تعالی را ارتباط تنگاتنگ و رو در رو با مردم دانست.

 

وی با اشاره به سفرهای استانی رئیس قوه قضاییه، پذیرش انتقادات با آغوش باز را از ویژگی‌های بارز این دوره معرفی ‌کرد.

 

خدائیان اجرای عدالت و تکریم ارباب رجوع را منجر به افزایش رضایتمندی‌ مردم دانست و افزود: در کنار این موارد باید رسیدگی به موقع پرونده‌ها را نیز مدنظر قرار داد؛ چراکه اطاله دادرسی باعث نارضایتی مردم خواهد شد.

 

رئیس سازمان بازرسی کل کشور، با تاکید بر ضرورت احیای حقوق عامه، تصریح کرد: تجاوز به اراضی ملی و منابع طبیعی، تغییر کاربری غیرمجاز و حتی سلب امنیت و آسایش مردم باید مورد توجه قرار گیرد.

 

وی یکی از وظایف سازمان بازرسی کل کشور را مبارزه با مفاسد دانست و گفت: در این خصوص ریاست قوه قضاییه تاکید دارند تا با فساد، بدون جنجال و تبلیغات و با جدیت مبارزه شود.

 

خدائیان بر این نکته تاکید کرد که نظارت بر حسن اجرای قوانین و حسن جریان امور باید مورد توجه واقع شود زیرا در برخی مواقع، قوانین در کشور به درستی اجرا نمی‌شود و لذا سازمان بازرسی و بازرسی استان‌ها موظف به پیگیری و نظارت در این خصوص هستند.

 

گفتنی است پیش از صحبت‌های رئیس سازمان بازرسی کل کشور، تاج افروز رئیس دادگستری کاشان به مشکلاتی از جمله کمبود کادر اداری، کمبود فضای فیزیکی و لزوم توجه به وضعیت معیشتی کارکنان دادگستری اشاره کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار