سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

آصفری: انگلیس به‌جای اینکه پاسخگوی بدعهدی خود در برجام باشد، فرار رو به جلو می‌کند

آصفری: انگلیس به‌جای اینکه پاسخگوی بدعهدی خود در برجام باشد، فرار رو به جلو می‌کند نماینده اراک در مجلس در واکنش به اظهارات اخیر نخست وزیر انگلیس گفت: انگلیس به جای اینکه پاسخگوی بدعهدی خود در توافق هسته‌ای باشد، سیاست فرار رو به جلو را پیگیری می کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 08
کد خبر: ۱۷۵۹۸۱

محمدحسن آصفری نماینده مردم اراک در خصوص موضع گیری ضدایرانی نخست وزیر انگلیس مبنی بر اینکه اگر ایران به طور معناداری در مذاکرات وین شرکت نکند، در رویکرد خود تجدیدنظر خواهیم کرد و همه گزینه‌ها روی میز است، گفت: لندن به جای اینکه پاسخگوی بدعهدی خودش در توافق هسته ای باشد، سیاست فرار رو به جلو را پیگیری می کند.

 

نماینده مردم اراک و کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی در ادامه، اظهار کرد: غربی ها طی سالیان متمادی همه گزینه هایشان را روی میز گذاشتند و دیگر سیاست هایشان نخ نما شده است.

 

وی با اشاره به اینکه هرگونه رفتار اروپا و آمریکا علیه ایران تبعات بدی برایشان به همراه خواهد داشت، ادامه داد: بر این اساس مشاهده شد اروپایی ها در تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران مجبور شدند عقب نشینی کرده و عاقلانه رفتار کنند.

 

این نماینده مردم در مجلس یازدهم افزود: جمهوری اسلامی ایران بر اساس ادبیات و رویکرد غربی ها با آنها مواجه خواهد شد. به عبارتی اگر آنها درصدد مذاکره باشند، با آنها گفتگو می کنیم و اگر به دنبال گفتمان تهدید و اقدامات مذکور باشد، قطعا جمهوری اسلامی پاسخ قاطعی به آنها خواهد داد.

 

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: حرف های ضدایرانی غربی‌ها مانند موضع گیری نخست وزیر انگلیس مبنی بر اینکه اگر ایران به طور معناداری در مذاکرات وین شرکت نکند، در رویکرد خود تجدیدنظر خواهیم کرد و همه گزینه‌ها روی میز است را نشنیده می گیریم و توصیه می کنیم چنین اشتباهی را تکرار نکنند وگرنه ایران تصمیمات جدی اتخاذ خواهد کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار