عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین

وصیتنامه جوانی که امروز به‌ دست رژیم آل خلیفه به شهادت رسید + تصویر

وصیتنامه جوانی که امروز به‌ دست رژیم آل خلیفه به شهادت رسید + تصویر رسانه‌های خبری تصویری را از وصیتنامه یکی از جوانانی که امروز به‌ دست رژیم آل خلیفه به شهادت رسید، منتشر کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۷ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 27
کد خبر: ۱۷۶۰۴

به گزارش راهبرد معاصر ، رسانه‌های خبری تصویری از وصیتنامه یکی از جوانانی که امروز به دست عوامل رژیم آل خلیفه به شهادت رسید را منتشر کردند.

 

در متن این وصیت نامه آمده است: «حکم اعدام را ابلاغ کرده‌اند. هر لحظه ممکن است حکم اعدام من اجرا شود. از خداوند عزوجل می‌خواهم که شهادت در راهش را نصیبم کند که شیرین‌تر از آن نیست. برادران ایمانی و مردم (بحرین) بزرگوار را سفارش می‌کنم به سیره سید الشهدا ابا عبدالله الحسین (ع) و شهدا، و وصیت و وداعم را آنگونه می‌گویم که امام خمینی (ره) فرمود: با قلبی آرام و ضمیری امیدوار به فضل الهی از خدمت مردم مرخص و به خانه ابدی سفر می‌کنم. برادر شما علی العرب»

 

وصیتنامه جوانی که امروز به‌ دست رژیم آل خلیفه به شهادت رسید + تصویر

 

همچنین مادر شهید احمد الملالی، جوان دیگری که به دست عناصر رژیم آل خلیفه به شهادت رسید، اعدام این فعال بحرینی را مایه ننگ آل خلیفه دانست.

پایگاه خبری النهضه نیوز فیلمی از سخنان مادر شهید احمد الملالی پخش کرد. مادر شهید الملالی هنگام دیدار با بستگان خود که برای دلداری او را در آغوش گرفته بودند، گفت: فرزندم احمد، قهرمان و سربلند است. احمد مظلوم بود و در راه حسین مظلوم (ع) گام برداشت. او، چون بزرگ بود مورد ستم قرار گرفت. او مایه افتخار و سربلندی ما و اعدام وی مایه ننگ و عار دشمنانش است.

 

حکومت آل خلیفه در بحرین با وجود هشدار‌های بین‌المللی، حکم اعدام احمد الملالی و علی العرب دو جوان بحرینی را اجرا کرد. این در حالی است که سازمان بین المللی دیدبان حقوق بشر هشدار داده بود که محاکمه‌ای که در آن حکم اعدام این دو جوان در سال ۲۰۱۸ صادر شد، با شکنجه و نقض تدابیر قانونی همراه بوده است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار