هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت

وصیتنامه جوانی که امروز به‌ دست رژیم آل خلیفه به شهادت رسید + تصویر

رسانه‌های خبری تصویری را از وصیتنامه یکی از جوانانی که امروز به‌ دست رژیم آل خلیفه به شهادت رسید، منتشر کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۷ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 27
کد خبر: ۱۷۶۰۴

به گزارش راهبرد معاصر ، رسانه‌های خبری تصویری از وصیتنامه یکی از جوانانی که امروز به دست عوامل رژیم آل خلیفه به شهادت رسید را منتشر کردند.

 

در متن این وصیت نامه آمده است: «حکم اعدام را ابلاغ کرده‌اند. هر لحظه ممکن است حکم اعدام من اجرا شود. از خداوند عزوجل می‌خواهم که شهادت در راهش را نصیبم کند که شیرین‌تر از آن نیست. برادران ایمانی و مردم (بحرین) بزرگوار را سفارش می‌کنم به سیره سید الشهدا ابا عبدالله الحسین (ع) و شهدا، و وصیت و وداعم را آنگونه می‌گویم که امام خمینی (ره) فرمود: با قلبی آرام و ضمیری امیدوار به فضل الهی از خدمت مردم مرخص و به خانه ابدی سفر می‌کنم. برادر شما علی العرب»

 

وصیتنامه جوانی که امروز به‌ دست رژیم آل خلیفه به شهادت رسید + تصویر

 

همچنین مادر شهید احمد الملالی، جوان دیگری که به دست عناصر رژیم آل خلیفه به شهادت رسید، اعدام این فعال بحرینی را مایه ننگ آل خلیفه دانست.

پایگاه خبری النهضه نیوز فیلمی از سخنان مادر شهید احمد الملالی پخش کرد. مادر شهید الملالی هنگام دیدار با بستگان خود که برای دلداری او را در آغوش گرفته بودند، گفت: فرزندم احمد، قهرمان و سربلند است. احمد مظلوم بود و در راه حسین مظلوم (ع) گام برداشت. او، چون بزرگ بود مورد ستم قرار گرفت. او مایه افتخار و سربلندی ما و اعدام وی مایه ننگ و عار دشمنانش است.

 

حکومت آل خلیفه در بحرین با وجود هشدار‌های بین‌المللی، حکم اعدام احمد الملالی و علی العرب دو جوان بحرینی را اجرا کرد. این در حالی است که سازمان بین المللی دیدبان حقوق بشر هشدار داده بود که محاکمه‌ای که در آن حکم اعدام این دو جوان در سال ۲۰۱۸ صادر شد، با شکنجه و نقض تدابیر قانونی همراه بوده است.

ارسال نظر
آخرین اخبار