استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق

تذکر به شهرداری به دلیل چاپ نشریات کاغذی

عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه در تبصره‌ای به صراحت چاپ نشریات کاغذی ممنوع اعلام شده است، گفت: شهرداری مصوبه شورا را عمل نمی‌کند و در بخش‌‌های مختلف اقدام به چاپ نشریات کاغذی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 28
کد خبر: ۱۷۶۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت نظری در تذکری در صد و پنجاه و هشتمین جلسه شورای شهر تهران اظهار داشت: در شرایط نه چندان مساعد اقتصادی همچنین در عدم تعامل تمام قد سایر دستگاه‌ها به خصوص رسانه‌ملی و با وجود ابهامات در اختیار شورایاران و کاهش تعداد کاندیداها میزان شرکت کننده در انتخابات شورایاری‌ها بسیار خوب و قابل توجه بود.

 

 وی ضمن تذکری با اشاره به اینکه بند دو تبصره27 بودجه مصوب شورای شهر تهران برای برای شهرداری تهران است، گفت: ما در این تبصره به صراحت چاپ نشریات کاغذی را ممنوع کردیم، اما همچنان شهرداری در بخش‌‌های مختلف اقدام به چاپ نشریات کاغذی کرده است.

 

این عضو شورای شهر عنوان کرد: به عنوان مثال در مورد انتخابات شورایاری اگر ستاد شورایاری نشریه را چاپ می‌کرد ایرادی نداشت اما شهرداری تهران اینکار را کرده است و من تقاضا دارم هیات رئیسه به جد این موضوع را هم از جهت صرفه‌جویی در مصرف کاغذ و هم از جهت عمل به مصوبات شورا پیگیری کرده و به شهرداری تذکر دهد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار