قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

تذکر به شهرداری به دلیل چاپ نشریات کاغذی

عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه در تبصره‌ای به صراحت چاپ نشریات کاغذی ممنوع اعلام شده است، گفت: شهرداری مصوبه شورا را عمل نمی‌کند و در بخش‌‌های مختلف اقدام به چاپ نشریات کاغذی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 28
کد خبر: ۱۷۶۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت نظری در تذکری در صد و پنجاه و هشتمین جلسه شورای شهر تهران اظهار داشت: در شرایط نه چندان مساعد اقتصادی همچنین در عدم تعامل تمام قد سایر دستگاه‌ها به خصوص رسانه‌ملی و با وجود ابهامات در اختیار شورایاران و کاهش تعداد کاندیداها میزان شرکت کننده در انتخابات شورایاری‌ها بسیار خوب و قابل توجه بود.

 

 وی ضمن تذکری با اشاره به اینکه بند دو تبصره27 بودجه مصوب شورای شهر تهران برای برای شهرداری تهران است، گفت: ما در این تبصره به صراحت چاپ نشریات کاغذی را ممنوع کردیم، اما همچنان شهرداری در بخش‌‌های مختلف اقدام به چاپ نشریات کاغذی کرده است.

 

این عضو شورای شهر عنوان کرد: به عنوان مثال در مورد انتخابات شورایاری اگر ستاد شورایاری نشریه را چاپ می‌کرد ایرادی نداشت اما شهرداری تهران اینکار را کرده است و من تقاضا دارم هیات رئیسه به جد این موضوع را هم از جهت صرفه‌جویی در مصرف کاغذ و هم از جهت عمل به مصوبات شورا پیگیری کرده و به شهرداری تذکر دهد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار