قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود عارف: فرهنگ ایرانی نشان داده است اهل گفت‌و‌گو و مذاکره هستیم واکنش سخنگوی دولت به آغاز مذاکرات ایران و آمریکا پزشکیان اوایل اردیبهشت به هرمزگان می‌رود خطیب نماز جمعه تهران: مذاکره مستقیم با آمریکا در شأن ایران نیست وزیر اطلاعات: علائم جدی برای حمله نظامی وجود ندارد؛ در سال جاری، آرامش پیش‌بینی می‌شود عارف: مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا با روندی منطقی انجام می‌شود فرماندار تهران: ذخایر سد‌های تامین کننده آب، در پایین‌ترین سطح خود قرار گرفته‌ است وزیر دادگستری: لحن تهدید در نامه آمریکا کم شده بود/ انجام مذاکره تصمیم نظام است حضرتی: تدبیر رهبری و حضور پزشکیان جنگ را از کشور دور کرد سردار اوصانلو: به هر تعرضی پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم سرلشکر سلامی: شهید صیاد شیرازی به‌عنوان یک فرمانده الگو برای تمامی فرماندهان در نیرو‌های مسلح شناخته می‌شد فرمانده ارتش: پیش از پیروزی انقلاب، دارای برخی توانایی‌ها بودیم، اما بزرگ‌ترین اشکال آن وابستگی به خارج بود وزیر اطلاعات: آرایش نظامی منطقه نشانگر اقتدار نیرو‌های مسلح ایران است دریادار ایرانی: دشمن متجاوز را در دریا‌ها غرق خواهیم کرد‌

روحانی: حضور نیروهای خارجی عامل اصلی تنش در منطقه است

رئیس‌جمهور روابط ایران و عمان را همواره دوستانه خواند و گفت: باید با افزایش رفت و آمدها و رایزنی‌ها در راستای گسترش همه‌جانبه مناسبات و همکاری‌های تهران ـ مسقط در بخش‌های مختلف بویژه انرژی و تجاری تلاش کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۹ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 28
کد خبر: ۱۷۶۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور ظهر امروز در دیدار «یوسف بن علوی» وزیر امور خارجه عمان با بیان اینکه ایران و عمان همواره برای حل و فصل مسایل و مشکلات منطقه، گام‌های مثبتی در کنار هم برداشته‌اند، اظهارداشت: جمهوری اسلامی ایران علاقمند به توسعه مناسبات و همکاری‌ها با عمان در سطوح مختلف و در راستای منافع متقابل دو ملت است.

 

رئیس جمهور با بیان اینکه ایران و عمان مسئولیت اصلی تأمین امنیت در منطقه تنگه هرمز را بر عهده دارند، گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره تلاش می‌کند تا دریای عمان، خلیج فارس و تنگه هرمز مسیری امن و مطمئن برای کشتیرانی آزاد بین‌المللی باشد.

 

روحانی تأکید کرد: حضور نیروهای خارجی نه تنها کمکی به امنیت منطقه نمی‌کند، بلکه عامل اصلی تنش خواهد بود.

 

رئیس جمهور بازسازی سوریه و بازگشت آوارگان به این کشور و تلاش برای توقف کشتار مردم بی‌گناه یمن را از موضوعات حائز اهمیت در تعاملات منطقه‌ای دانست و خاطر نشان کرد: باید با همکاری متقابل در راستای ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه غذایی و دارویی به مردم بی‌گناه یمن تلاش کنیم.

 

روحانی تجاوز رژیم صهیونیستی، کشتار و آواره کردن مردم فلسطین و تخریب خانه‌های فلسطینیان را از دیگر موضوعات حائز اهمیت در منطقه برشمرد و افزود: برنامه‌ریزی‌های ناپخته و خطرناک برای آینده فلسطین تحت عنوان معامله قرن، نگران‌کننده است.

 

رئیس جمهور با بیان اینکه امروز همه مسایل منطقه به نوعی به یکدیگر پیوند خورده اند، تصریح کرد: اگر خواستار پیشرفت و توسعه منطقه هستیم، باید همگان برای برقراری ثبات و امنیت پایدار در سراسر منطقه تلاش کنند.

 

روحانی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران در هیچ دوره‌ای آغازگر تنش با دیگران نبوده و نخواهد بود، گفت: اتفاقات ناخوشایند و تنش‌های امروز منطقه، ریشه در خروج یکجانبه آمریکا از توافق برجام و تصورات واهی دولت این کشور دارد.

 

رئیس جمهور با بیان اینکه اقدام انگلیس در توقیف نفتکش ایرانی در جبل الطارق غیرقانونی بوده و هیچ سودی هم برای آنها نداشته و قطعاً متضرر خواهند شد، گفت: جمهوری اسلامی ایران همچنان با قدرت در برابر تخلف و هرگونه تخطی از مقررات که امنیت کشتیرانی در منطقه خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان را به خطر بیندازد، خواهد ایستاد.

 

«یوسف بن علوی» وزیر امور خارجه عمان نیز در این دیدار ضمن ابلاغ سلام گرم «سلطان قابوس» پادشاه عمان به رئیس جمهور کشورمان، روابط ایران و عمان را دوستانه و برادرانه دانست و گفت: مناسبات تهران ـ مسقط در زمینه‌های مختلف بویژه تجاری و سرمایه‌گذاری همواره رو به پیشرفت بوده است.

 

وزیر امور خارجه عمان با اشاره به توافقات و برنامه‌ریزی‌های مسئولان دو کشور برای توسعه روابط تجاری و سرمایه‌گذاری فی‌مابین، اظهار داشت: دو ملت از توسعه روزافزون روابط و همکاری‌های ایران و عمان استقبال می‌کنند.

 

بن علوی خاطر نشان کرد: امروز منطقه در حال گذر از بحران‌های ساختگی و نیابتی بوده و مطمئناً ایجاد امنیت پایدار و حقیقی در منطقه بدون حضور ایران، امکان‌پذیر نخواهد بود.

 

وی اظهار داشت: ایران و عمان با وجود همه چالش‌هایی که با آن روبرو هستند، باید تمام تلاش خود را در راستای برقراری ثبات و امنیت پایدار در منطقه بکار گیرند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر