ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

سرنوشت فرهنگیانی که از مسیر رتبه بندی معلمان خارج می شوند، چیست؟

 معلمانی که از ۱۰۰۰ امتیاز رتبه‌بندی کمتر از ۴۷۰ امتیاز کسب کنند، تنزل رتبه خواهند داشت و در مرحله دوم اگر امتیازات لازم را کسب نکرده باشند از مسیر رتبه بندی معلمان خارج و رسته شغلی آنها تغییر و به نیروی اداری تبدیل خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۹ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 14
کد خبر: ۱۷۶۷۲۵
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر 930 هزار نفر از فرهنگیان شاغل و بازنشسته مشمول رتبه‌بندی می‌شوند و احکام قطعی رتبه‌بندی تا به امروز برای همه مشمولان صادر شده است.

تعیین رتبه قطعی معلمان و صدور احکام رتبه‌بندی با اعتراضاتی همراه شده است و برخی معلمان از اشکالات سامانه یا ساماندهی اغلب معلمان در رتبه‌های یک تا سه یا عدم تعیین رتبه برای برخی افراد خبر می‌دهند.

به گفته صادق ستاری‌فرد؛ معاون وزارت آموزش و پرورش، معلمانی که از 1000 امتیاز رتبه‌بندی کمتر از 470 امتیاز کسب کنند، تنزل رتبه خواهند داشت و در مرحله دوم اگر امتیازات لازم را کسب نکرده باشند از مسیر رتبه‌بندی خارج و رسته شغلی آنها تغییر و به نیروی اداری تبدیل خواهند شد، این صراحت قانون رتبه‌بندی است.

وی افزود: فرهنگیان می‌توانند اعتراض خود را ثبت یا صبر کنند بعد از یک سال مجدد ارزیابی شوند.

به استناد آیین‌نامه اجرایی قانون رتبه‌بندی معلمان؛ قانون وزارت آموزش و پرورش هر سه سال یک‌بار موظف به ارزیابی مجدد معلمان است و چنانچه افراد مشمول در ارزیابی مجدد حداقل امتیاز لازم برای کسب رتبه فعلی را کسب نکنند با توجه به امتیازات مکتسبه به رتبه‌های پایین‌تر تنزل می‌یابند و در این صورت در نوبت اول موظف به طی دوره بازآموزی در مراکز آموزشی وابسته به وزارت آموزش و پرورش هستند، تنزل رتبه در نوبت دوم منجر به خروج از مشاغل طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان خواهد شد.

همچنین آن دسته از مشمولان که پس از ارزیابی نخست حداقل امتیاز لازم برای احراز رتبه آموزشیار معلم را کسب نکنند از تاریخ عدم احراز رتبه و با اعلام هیئت ممیزه ذیربط برای مدت یک سال از فوق‌العاده رتبه آموزشیار معلم برخوردار خواهند شد.

این معلمان می‌توانند در فرصت یک ساله با کسب امتیاز لازم و شرکت در ارزیابی مجدد با تایید هیئت ممیزه ذیربط در رتبه استحقاقی قرار گیرند.

بدیهی است در صورت عدم کسب امتیاز لازم در فرصت اعطایی یک ساله، فوق‌العاده رتبه آموزشیار معلمی در پایان یک سال قطع خواهد شد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۳۴ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۳
0
0
ممکن هست معلمی ۵۰۰ کسب کرده باشد اما باز در رتبه یک قرار نگیرد
به دلیل سختگیری در کف و سقف امتیاز شایستگی حرفه ایی عضویت در شوراها و غیره

فاصله کف و سقف شایستگی حرفه ایی بسیار عیر منطقی و سختگیرانه هست
مثلا کف امتیاز استاد معلم ۹۰۰ هست و معلمی ۹۴۰ را کسب کند و ددرکارنامه سبز باشد و تمام امتیاز های کف شایستگی عمومی ،تخصصی ،تجربی کسب کند
اما
اما
شایستگی حرفه ایی او را ناکام بگذارد
کف شابستگی حرفه ایی در قرار گرفتن رتبه پنج ۲۳۰ و سقف ان ۲۴۰ هست که بسیار غیر منطقی و سختگیرانه هست
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۴۱ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۴
0
0
۱۰۰۰ امتیاز هم داشته باشی دارای مقاله و پزوهش هم باشی به فرض مثال در یکی از بندها ی رتبه بندی امتیاز رتبه یک کسب نکنی ممکن هست رتبه یک حتی شامل شما نشود .مثلا در شایستگی حرفه ایی عضویت در شوراها و غیره کسب نکنی
سقف و کف شایستگی حرفه ایی بسیار بسیار سختگیرانه گذاشته شده
و به نفع کادر اداره میباشد که عشویت در کا گرهها را در کارنامه زیاد دارند
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار