یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

توقیف نفتکش حامل نفت ایران در تنگه جبل الطارق نقض برجام است

معاون سیاسی وزیر امور خارجه گفت: هدف ما از برگزاری کمیسیون مشترک داشتن جلساتی با دستورالعمل اثرگذار و غیر نمایشی است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 28
کد خبر: ۱۷۶۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزارت امور خارجه در گفت و گویی خاطرنشان کرد: در طول یک ماه گذشته اتفاقات زیادی در حوزه برجام اتفاق افتاد که برگزاری جلسه کمیسیون مشترک هم، در راستای بررسی همین تحولات لازم بوده است و در این مدت هم کاهش تعهدات ایران وارد فاز عملیاتی شد.

 

وی افزود: آژانس در جریان فعالیت های ایران قرار گرفته است و آمریکا پرونده را به شورای حکام برده تا مسئله را از آنجا پیگیری کند؛ اما کشورهای اروپایی در این رابطه موضع خوبی گرفته اند، آنها محل بررسی موضوعات برجامی را شورای حکام ندانسته و خواستار پیگیری مسائل از طریق سازو کار های داخل توافق یعنی کمیسیون مشترک شده اند.

 

عراقچی با اشاره به همزمانی توقیف کشتی حامل محموله نفت ایران در تنگه جبل الطارق با اقدامات برجامی کشورمان، اظهار کرد: از نظر ما مسئله توقیف کشتی نقض توافق هسته ای بوده است و کشورهای عضو برجام نباید مانع صادرات نفت ایران بشوند زیرا این اقدام آنها خلاف برجام است.

 

معاون سیاسی وزیر امور خارجه تاکید کرد: بنا به تحولات صورت گرفته و قصور کشورهای باقی مانده در برجام ما هم خواستار برگزاری این جلسه بودیم.

 

عراقچی از تصمیم بر برگزاری جلسه وزرای خارجه عضو برجام در جلسه قبل کمیسیون مشترک خبر داد و افزود: به دنبال تهیه دستورالعمل قابل توجه و اثرگذار برای نشست وزرا بوده و خواهان جلسه نمایشی و عکس یادگاری نیستیم.

 

معاون سیاسی وزیر امور خارجه در پایان از دیدارهای دوجانبه و چند جانبه با اعضا برجام در حاشیه نشست کمیسیون مشترک در وین خبر داد.

 

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار