پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

روسیه: نشست کمیسیون برجام در سطح وزیران بزودی برگزار می شود

وزارت امور خارجه روسیه با صدور بیانیه ای ضمن تشریح دستاوردهای نشست امروز کمیسیون برجام در سطح مدیران سیاسی وزارت امور خارجه کشورهای عضو در وین اعلام کرد: نشست کمیسیون در سطح وزیران خارجه در آینده نزدیک برگزار خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۹ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 28
کد خبر: ۱۷۷۰۱

به گزارش راهبرد معاصر ، نشست کمیسیون برجام در سطح وزیران بزودی برگزار می شوددر این بیانیه که عصر امروز یکشنبه منتشر شد، آمده است: مطابق توافق های موجود، کار کمیسیون مشترک در مسائل تامین همکاری های اقتصادی و بین المللی با ایران (اینستکس) و اجرای تعهدهای هسته ای بلافاصله در سطح کارشناسان ادامه می یابد و نشست کمیسیون در سطح وزیران خارجه در آینده نزدیک برگزار خواهد شد.

 

دستگاه دیپلماسی روسیه در بخش دیگری از بیانیه خود اعلام کرد که شرکت کنندگان در نشست کمیسیون مشترک برجام اتفاق نظر داشتند که فشار حداکثری آمریکا سبب بروز بحران پیرامون برجام شده است.


« امروز در وین نشست فوق العاده کمیسیون مشترک برجام برگزار شد و روسیه، انگلیس، آلمان، ایران، چین، فرانسه در سطح مدیران سیاسی وزارت خارجه با نقش هماهنگ کننده اتحادیه اروپا در آن شرکت داشتند و از طرف روسیه سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه در آن شرکت داشت.»


در بیانیه آمده است: این نشست به بررسی اجرای برجام در همه جوانب آن اختصاص داشت و شرکت کنندگان در آن پایبندی خود را به حفظ برجام و عزم خود برای جلوگیری از ایجاد تنش بیشتر اعلام کردند. مدیران سیاسی در این دیدگاه اتفاق نظر داشتند که بحران کنونی نتیجه سیاست فشار حداکثر از سوی آمریکا است که به نوبه خود واکنش ایران را برای توقف اجرای برخی از تعهدات خود را در پی داشته است.

 

وزارت خارجه روسیه اعلام کرده است: طرف های شرکت کننده امکان تثبیت اوضاع پیرامون معامله هسته ای و تامین شرایط برای اجرای کامل آن را مورد بررسی قرار دادند.


«نظریه روسیه مبنی بر اینکه اصلاح وضع موجود پیرامون برجام فقط در صورت اجرای کامل تعهدات همه طرف های درگیر و با احترام به منافع یکدیگر بر اساس اصل اقدام تدریجی امکانپذیر است مورد توجه قرار گرفت.»


در ادامه بیانیه آمده است: در این رابطه در نشست کمیسیون از این نظریه روسیه حمایت و در آن بر احساس مسئولیت شرکت کنندگان در مورد اجرای طرح های کلیدی هسته ای همچون تغییر کاربری سایت هسته ای فردو که در گذشته اورانیوم غنی سازی می کرد و نوین سازی راکتور آب سنگین در اراک تاکید شد.


در پایان بیانیه به دیدار ریابکوف با سید عباس عراقچی معاون وزیر خارجه ایران و نیز مدیران سیاسی وزارت خارجه فرانسه و چین در حاشیه نشست وین اشاره شده است.
نشست فوق العاده کمیسیون مشترک برجام در سطح مدیران سیاسی امروز در وین برگزار شد.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار