ایران‌خودرو بدون نیاز به گواهینامه و بلوکه کردن حساب، خودرو عرضه می‌کند + شرایط ثبت نام قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه ۵ آبان ۱۴۰۴ آغاز فرآیند ارزش‌گذاری دارایی‌های بانک آینده + فیلم جزئیات عرضه خودرو‌های وارداتی در بورس کالا تاریخ شارژ کالابرگ آبان ۱۴۰۴ رئیس بانک مرکزی: ادغام بانک آینده با بانک ملی، حاصل همکاری سه قوه است/ هیچ‌گونه ناترازی‌ای از این ادغام، به بانک ملی منتقل نخواهد شد پیش بینی قیمت دلار و بازار ارز دوشنبه ۵ آبان ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا دوشنبه ۵ آبان ماه ۱۴۰۴ ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان/ راهنمای کامل مالکان و مستأجران آغاز عرضه گوشت منجمد گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴ + قیمت ارز‌های مهم پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴ آغاز عرضه گوشت منجمد وارداتی با قیمت زیر ۶۰۰ هزار تومان شیوه محاسبه نرخ ارز مسافرتی تغییر کرد + جزئیات  عقب‌نشینی قیمت طلا سکه در بازار ایران

تفاوت مبلغ مرحله دوم سود سهام عدالت با مرحله اول

طبق وعده‌ها قرار است کم‌تر از یک هفته دیگر مرحله دوم سود سهام عدالت به حساب مشمولان وایز شود؛ البته این مرحله یک تفاوت مهم با مرحله نخست دارد و آن واریز سود شرکت‌های غیربورسی سهام عدالت است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 14
کد خبر: ۱۷۶۷۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، طبق وعده‌ها قرار است کم‌تر از یک هفته دیگر مرحله دوم سود سهام عدالت به حساب مشمولان وایز شود؛ البته این مرحله یک تفاوت مهم با مرحله نخست دارد و آن واریز سود شرکت‌های غیربورسی سهام عدالت است.

ایسنا نوشت: قرار شد سود سهام عدالت سال ۱۴۰۰ طی دو مرحله به حساب مشمولان این سهام واریز شود، بر این اساس قسمت نخست سود، پایان پاییز سال جاری به حساب مشمولان واریز شد. در مرحله نخست سهامدارانی که در پرتفوی سهام خود ۴۵۲، ۴۹۲ و ۵۳۲ هزار تومان دارند به ترتیب ۵۱۰، ۵۵۵ و ۶۰۰ هزار تومان و افرادی که پرتفوی یک میلیون تومانی در اختیار دارند، مبلغ یک میلیون و ۱۲۸ هزار تومان سود علی‌الحساب دریافت کردند.

در این راستا طبق وعده‌های وزیر اقتصاد و همچنین رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار قرار است بخش دوم سود شنبه و یکشنبه هفته آینده واریز شود. میزان سود واریزی برای هر مشمول همانند مرحله نخست است اما یک تغییر مهم دارد و آن واریز سود شرکت‌های غیربورسی سهام عدالت است.

آنطور که رئیس سازمان خصوصی‌سازی اعلام کرده قرار است برای اولین بار بعد از توزیع سهام عدالت، سود شرکت‌های غیربورسی به میزان ۶۷۰۰ میلیارد تومان به حساب سهامداران واریز شود.

وی همچنین در گفت‌وگو با ایسنا، توضیح داد: سود شرکت‌های غیربورسی با سود شرکت‌های بورسی ترکیب و در زمان واریز به صورت یکجا واریز می‌شود. به طور کلی سود شرکت‌های غیربورسی ۶۷۰۰ میلیارد تومان است که اگر بر کل تعداد سهام‌داران تقسیم شود (۴۹ میلیون نفر) برای هر فرد حدود ۱۳۶ هزار و ۷۰۰ تومان واریز خواهد شد. البته این میزان بسته به سهام اولیه هر مشمول کم یا زیاد می‌شود.

بر اساس این گزارش، از میان شرکت‌های سرمایه پذیر سهام عدالت ۳۵ شرکت بورسی و ۱۳ شرکت غیربورسی هستند./ ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار