ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود وزارت بهداشت: سکته قلبی عامل ۲۴ درصد مرگ‌ها در ایران است افزایش ۵۰ درصدی سرعت اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در سال ۲۰۲۵ شهردار سابق و ۵ کارمند شهرداری نورآباد دستگیر شدند ماجرای تجمع بازنشستگان تأمین اجتماعی در چند شهر چه بود؟ این کلاهبردار فضای مجازی را شناسایی کنید + عکس راهنمای جامع ثبت‌نام و شرکت در آزمون دکتری ۱۴۰۵ وزیر آموزش و پرورش پیگیر تعیین وضعیت نهضتی‌ها زمان انتشار دفترچه آزمون استخدام سرایدار مدرسه تکذیب افزایش تعرفه برق/ قیمت‌ها فعلاً تغییر نکرده است تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضاییه سال ۱۴۰۴

انهدام باند حرفه‌ای قاچاق ۲هزار میلیارد تومانی ارز در مازندران

معاون سیاسی و امنیتی استاندار مازندران از انهدام یک باند قاچاق حرفه‌ای ارز به ارزش ۲هزار میلیارد تومان در این استان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 15
کد خبر: ۱۷۶۸۳۷

به گزارش راهبرد معاصر روح الله سلگی بعد از ظهر امروز در جلسه کمیسیون مقابله با قاچاق کالا و ارز مازندران با حضور رؤسای کمیته‌های مربوطه و شرکت وبیناری فرمانداران استان، افزود: اعضای این باند ۱۸ نفره طی روزهای اخیر توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در شهرهای آمل و بابل به دام افتادند.

این مسئول سیاسی همچنین با اشاره به تلاش موثر تلاشگران اداره کل اطلاعات مازندران در زمینه مقابله با باندهای سازمان یافته قاچاق، یادآور شد: با تلاش ویژه سربازان گمنام امام زمان طی روزهای گذشته یک شبکه شرط بندی و قمار با حجم کلاهبرداری ۵۰۰میلیارد تومانی در مازندران متلاشی شد.

معاون استاندار مازندران تصریح کرد: امسال ۳۳۰ میلیارد تومان کالای قاچاق در مازندران کشف و ضبط شد که منابع حاصل از فروش این کالاها به خزانه دولت رفت.

سلگی با اشاره به مشکل قاچاق چوب در مازندران از طرح ویژه تشدید برخورد با قاچاقچیان چوب در این استان خبر داد و گفت: با تشکیل قرارگاه مبارزه با قاچاق چوب در مازندران، امنیت قاچاقچیان محصولات جنگلی در این استان برهم خواهد خورد.

وی با اشاره به سیاست اقتصادی منسجم دولت که موجب کاهش قاچاق در حوزه آرد و نان و فرآورده‌های غذایی شد افزود: باتقویت نظارت‌های قانونی و تمرکز بر حوزه پیشگیری فعالیت‌های کنترلی در این بخش تشدید خواهد شد.

معاون استاندار مازندران با اظهار اینکه تشدید مبارزه با قاچاق موجب رونق تولید و پویایی اقتصاد خواهد شد، خاطرنشان کرد: با تلاش‌ دستگاه‌های مسئول مدت زمان رسیدگی به پرونده‌های تعزیرات در مازندران به ۱۴ روز کاهش یافت.

در این جلسه تعدادی از فرمانداران مازندران در زمینه مبارزه با قاچاق سوخت، محصولات بهداشتی و تامین نیازهای بخش خدمات کشاورزی در سال آینده گزارشی ارائه کردند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار