پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار!

ارسال گزارش ترک فعل گمرک به دادستانی تهران

رئیس سازمان بازرسی گفت: چند دستگاه در ارتباط با راه اندازی سامانه مبارزه با قاچاق به وظایف قانونی خود در این زمینه عمل نکردند که گزارش قصور و ترک فعل گمرک به دادستانی تهران ارسال شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۰ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 14
کد خبر: ۹۱۶۳۳

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام والمسلمین حسن درویشیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور در جلسه شورای عالی قضائی با اشاره به تکلیف قانونی دستگاه‌ها برای راه ‎اندازی سامانه‌های شناسایی و مبارزه با قاچاق ارز تا پایان سال ۹۸، اظهار کرد: باید ۴۰ سامانه با همکاری ۱۵ دستگاه اجرایی و قضائی و انتظامی راه‎ اندازی می‌شد.

وی افزود: اما مسئولان چند دستگاه به وظایف قانونی خود در این زمینه عمل نکردند که گزارش قصور و ترک فعل گمرک به دادستانی تهران ارسال شده و گزارش مربوط به سایر دستگاه‌ها هم برای ارسال به مراجع قضائی در حال تکمیل است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار