هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید

روسیه : آمریکا مستقیما در جنگ اوکراین حضور دارد

روسیه : آمریکا مستقیما در جنگ اوکراین حضور دارد دبیر شورای امنیت روسیه تاکید کرد این کشور در مقابل اقدامات غرب مجبور به دفاع از حاکمیت خود است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۹ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 15
کد خبر: ۱۷۶۸۵۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از اسپوتنیک، دبیر شورای امنیت روسیه اعلام کرد که آمریکا به طور مستقیم در جنگ اوکراین حضور دارد.

«نیکولای پاتروشف» دبیر شورای امنیت روسیه امروز چهارشنبه اعلام کرد که وضعیت پهپاد آمریکایی ریپر تأیید کرد که این کشور به صورت مستقیم در نبرد روسیه با اوکراین فعال است.

این مقام ارشد امنیتی روسیه در ادامه تاکید کرد که روسیه باید از حاکمیت خود دفاع کند.

پاتروشف افزود که روسیه برای بازیابی لاشه پهپاد آمریکایی ام کی و-۹ ریپر، که روز سه شنبه در دریای سیاه سقوط کرد، تلاش خواهد کرد. اگرچه مشخص نیست که تلاش برای بازیابی این پهپاد موفقیت آمیز باشد یا خیر.

این مقام روس بار دیگر تاکید کرد به رغم ادعاهای مقامات آمریکایی، این حادثه گواه دیگری بر حضور فعال آمریکا در عملیات نظامی علیه روسیه است.

پاتروشف به خبرنگاران گفت: آمریکایی ها همواره می گویند که در فعالیت های نظامی (در اوکراین) شرکت نمی کنند.

یک مقام پنتاگون دیروز سه شنبه در گفتگو با شبکه تلویزیونی الجزیره اعلام کرد: یک فروند جنگنده روسی با یک پهپاد آمریکایی MQ۹ بر فراز دریای سیاه برخورد کرده است. جنگنده روسیه از نوع سوخو- ۲۷ بود که با این پهپاد آمریکایی برخورد کرد. بر اثر این حادثه، پهپاد آمریکایی MQ۹ در دریای سیاه، در غرب شبه جزیره کریمه سقوط کرد.

مرکز فرماندهی آمریکا در اروپا وقوع این حادثه را تأیید کرد و گفت یک جنگنده سوخو- ۲۷ روسیه یک فروند پهپاد نیروی هوایی ایالات متحده را در ماموریتی بر فراز دریای سیاه رهگیری کرد؛ اما در این ماموریت هواپیمای روسی با پهپاد برخورد کرد و باعث سقوط پهپاد به داخل دریای سیاه شد.

پهپاد آمریکایی در حال انجام یک عملیات شناسایی بود که این حادثه رخ داد./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار