پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

موافقت مسکو با تمدید توافق انتقال غلات برای دو ماه دیگر

موافقت مسکو با تمدید توافق انتقال غلات برای دو ماه دیگر معان وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که مسکو با تمدید توافق انتقال غلات از دریای سیاه موافقت می‌کند اما این توافق تنها برای 60 روز خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۰ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 13
کد خبر: ۱۷۶۶۱۷

به گزارش راهبرد معاصر این توافق در حالی تمدید می‌شود که «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه چندی پیش گفته بود که اروپا مقصد 44 درصد غلات صادراتی اوکراین بوده و ترکیه 16 درصد و آفریقا تنها مقصد 14 درصد از غلات صادراتی اوکراین بوده است.

همچنین تمدید این توافق با تمدید شش ماهه تحریم‌های روسیه توسط اتحادیه اروپا همراه بوده است.

اتحادیه اروپا روز دوشنبه در بیانیه‌ای از تمدید تحریم‌های اعمالی علیه روسیه به دلیل جنگ اوکراین خبر داد.

در این بیانیه آمده است که اتحادیه اروپا تحریم‌های اعمالی علیه روسیه را که شامل 1500 نفر و 205 نهاد بوده برای شش ماه تمدید می‌کند.

با آغاز جنگ روسیه و اوکراین، کشورهای غربی حمایت همه جانبه‌ای را از کی‌یف داشته‌اند و ضمن ارسال حجم انبوهی از تسلیحات برای اوکراین، تحریم‌های متعددی را علیه مسکو اعمال کردند.

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونستک اعلام کرد.

دولت اوکراین اما استقلال دونتسک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی« خود خوانده است.

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند.

به رغم حمایت‌های غربی‌ها، در صحنه میدانی روسیه توانسته لوهانسک در منطقه شرقی دونباس اوکراین را به کنترل خود درآورده و در تلاش برای تسلط بر همه مناطق دونتسک است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار