جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

اردوغان تمدید توافق غلات را تایید کرد

اردوغان تمدید توافق غلات را تایید کرد رئیس‌ جمهور ترکیه از تمدید توافق غلات میان روسیه و اوکراین برای ۲ ماه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۸ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 18
کد خبر: ۱۷۷۰۶۷

به گزارش راهبرد معاصر خبرگزاری تاس در گزارشی اعلام کرد که «رجب طیب اردوغان» رئیس‌ جمهور ترکیه از تمدید توافق صادرات غلات اوکراین-روسیه برای ۲ ماه دیگر خبر داد، اما جزئیات جدیدی ارائه نکرد.

«سرگئی کیسلیتسا» نماینده دائم اوکراین در سازمان ملل خواستار تمدید قرارداد غلات برای مدت ۱۲۰ روز یا برای مدت نامحدود شد و گفت معتقد است که این معامله باید به بنادر منطقه «نیکولایف» گسترش یابد.

«واسیلی نبنزیا» سفیر روسیه هم گفت که کرملین مصلحت می‌داند که قرارداد غلات را به جای ۱۲۰ روز به مدت ۶۰ روز تمدید کند. پیشتر «سرگئی ورشینین» معاون وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرده بود که روسیه تصمیم گرفته است قرارداد غلات را تنها به مدت دو ماه تمدید کند، زیرا در موضوع عرضه مواد غذایی و کود‌های روسیه به بازار‌های جهانی پیشرفتی حاصل نشده است.

در سالگرد حمله روسیه به اوکراین، ولودیمیر زلنسکی اعلام کرد که از رجب طیب اردوغان برای میانجیگری در ایجاد توافق غلات میان کی‌یف و مسکو قدردانی می‌کند.

او همچنین اعلام کرد که پیش از آغاز جنگ هم از اردوغان خواسته بود تا با ولادیمیر پوتین مذاکره کند و افزود: «من به او گفتم که مذاکره با پوتین را روی میز قرار دهید، خطر یک جنگ تمام عیار در پیش است. اما او نتوانست این کار را انجام دهد و حالا فکر می‌کند می‌تواند انجام دهد، اما حالا ما نمی‌توانیم. این پوتین همان شخص نیست و کسی نیست که با او صحبت کند.»/باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار