گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

روسیه درباره تهدید هواپیماهای خود به آمریکا هشدار داد

روسیه به آمریکا هشدار داد تهدید به سرنگون کردن هواپیما‌های روسی به معنای اعلان جنگ آشکار علیه بزرگترین قدرت هسته‌ای دنیا خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 16
کد خبر: ۱۷۶۹۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، در پی تهدید مقامات آمریکا مبنی بر سرنگون کردن هواپیما‌های روسی، آناتولی آنتونوف سفیر روسیه در واشنگتن هشدار داد: عملی شدن چنین تهدیدی به معنای اعلان جنگ آشکار علیه بزرگ‌ترین قدرت هسته‌ای جهان خواهد بود.

 

آنتونوف در واکنش به اظهارات سناتور لیندسی گراهام افزود: این سخنان تلاش برای ایجاد تشدید خطرناک تنش در روابط روسیه و آمریکا است.

 

سفیر روسیه در آمریکا تصریح کرد: این شخص یک سال پیش نیز از شهروندان روسی خواسته بود رئیس جمهور روسیه را ترور کنند.

 

آنتونوف با اشاره به احتمال وقوع جنگ جهانی سوم در صورت اشتباه محاسباتی گفت: سوال اصلی برای تحریک جنگ بزرگ جهانی را نه از خلبانان روسی، بلکه باید از سیاستمداران آمریکایی پرسید.

 

آنتونوف خاطرنشان کرد: فدراسیون روسیه به تماس‌های خود با امریکا از طریق کانال‌های نظامی ادامه می‌دهد تا از حوادثی مانند حادثه‌ای که با پهپاد بر فراز دریای سیاه رخ داد جلوگیری کند.

 

روز سه‌شنبه یک فروند پهپاد آمریکایی «ام. کیو-۹» بر فراز آب‌های دریای سیاه سرنگون شد.

 

در حالی که آمریکایی‌ها مدعی شدند این حادثه در پی برخورد یک فروند جنگنده سوخو-۲۷ با پهپاد آمریکایی رخ داده است، برخی منابع از هدف قرار گرفتن پهپاد آمریکایی توسط جنگنده روسی خبر دادند.

 

وزارت دفاع روسیه ساعاتی پس از این حادثه در بیانیه‌ای اعلام کرد: پهپاد آمریکایی به علت یک مانور ناموفق سقوط کرده است.

 

وزارت دفاع روسیه با اشاره به اینکه پهپاد آمریکایی از مقررات منطقه «پرواز ممنوع» پیروی نکرده و وارد حریم هوایی روسیه شده بود، تاکید کرد: خلبانان جنگنده روسی به این پهپاد نزدیک شدند، اما اقدامی در جهت برخورد یا هدف قرار دادن آن انجام ندادند.

 

پس از سقوط پهپاد امریکایی، لیندسی گراهام سناتور جمهوری‌خواه کارولینای جنوبی از کاخ سفید خواسته بود به مسکو هشدار دهد هواپیما‌های نظامی روسیه در صورت نزدیک شدن به هواپیما‌های نیروی هوایی آمریکا در آب‌های بین‌المللی نابود خواهند شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر