شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

نابودی ۸ مخفیگاه داعش توسط نیروهای حشد الشعبی

الحشد الشعبی از نابودی ۸ مخفیگاه نیرو‌های تروریستی داعش و کشف و ضبط ۳ بسته انفجاری در کرکوک و صلاح الدین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 19
کد خبر: ۱۷۷۱۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، الحشد الشعبی روز شنبه از نابودی ۸ مخفیگاه نیرو‌های تروریستی داعش و کشف و ضبط ۳ بسته انفجاری در کرکوک و صلاح الدین خبر داد.

 

به گزارش «الفرات نیوز»، بر اساس بیانیه سازمان الحشد الشعبی نیرو‌های امنیتی توانستند عملیات کرکوک و شرق دجله و محور شمال را با همکاری ارتش عراق در مناطق مشترک استان‌های کرکوک و صلاح الدین با موفقیت به اتمام برسانند.

 

این بیانیه افزود که تیپ‌های ۵۲ و ۶۱ و ۱۶ و ۶۳ و ۴۰ و هنگ ماموریت‌های ویژه و هنگ عملیات‌های ویژه فرماندهی کرکوک و شرق دجله و فرماندهی محور شمال و سایر نیرو‌های نظامی در این عملیات با همکاری نیرو‌های پشتیبانی و فنی مشارکت کردند.

 

همچنین نیروی هوایی ارتش عراق در این عملیات با هدف بیرون راندن عناصر باقی مانده داعش و جلوگیری از تحرکات عناصر آن‌ها بین کرکوک و صلاح الدین شرکت کرد. این بیانیه اشاره کرد که عملیات امنیتی امروز منجر به نابودی ۸ پناهگاه نیرو‌های داعش و یافتن ۳ بسته انفجاری شد.

 

پیش از این جنگنده‌های نیروی هوایی ارتش عراق پنج حمله هوایی از ابتدای سال ۲۰۲۳ به مناطق دور دست در مرز‌های دیالی و صلاح الدین انجام دادند. این حملات به هلاکت ۲۰ تروریست داعشی از جمله چهار سرکرده داعش منجر شد.

 

این تروریست‌ها، سه هسته مهم تشکیل داده بودند که ۵۰ درصد از حملات به روستا‌های آزاد شده و نیرو‌های امنیتی در شش منطقه از مرز‌های دیالی و صلاح الدین معروف به مثلث مرگ را انجام می‌دادند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر