چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

رئیس‌کمیته‌قضایی مجلس نمایندگان‌آمریکا: ترامپ سزاوار استیضاح است

رئیس کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه‌ای گفت با توجه به اظهارات بازپرس ویژه پرونده مداخله روسیه در انتخابات آمریکا، ترامپ سزاوار استیضاح است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۴ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 29
کد خبر: ۱۷۷۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، «جری نادلر» رئیس کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا حضور «رابرت مولر» بازپرس ویژه پرونده مداخله روسیه در انتخابات 2016 آمریکا در جلسه استماع این کمیته را نقطه عطفی در برملا کردن دروغ های «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا دانست.

 

وی که با شبکه خبری سی‌ان‌ان مصاحبه می‌کرد، گفت:«ما درباره فسادهای دولت و سوء استفاده از قدرت تحقیق می کنیم. چیزهایی که رابرت مولر در گزارش خود بیان کرد ممکن است نقض های احتمالی باشد که باعث توسل به ماده ای از قانون درباره استیضاح شود. ما درحال تحقیق هستیم و مشخص خواهیم کرد که آیا باید این مواد قانونی را به مجلس نمایندگان ارائه کنیم؟ ما به دادگاه مراجعه می کنیم تا به مدارک بیشتری دست یابیم.»

 

پس از حضور رابرت مولر بازپرس ویژه پرونده دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا در جلسه شهادت کنگره، تلاش دموکراتها برای استیضاح ترامپ افزایش یافته است.

 

رابرت مولر در این نشست برخی از اتهامات ترامپ برای تضعیف روند تحقیقات در پرونده روسیه را تایید کرده است.

 

روند استیضاح ترامپ به دلیل آغاز تعطیلات تابستانی کنگره متوقف شده است. نمایندگان آمریکایی از روز پنجشنبه به مدت 6 هفته به تعطیلات رفته اند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار