احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

نامزد دموکرات: آمریکا در حال حمایت از «نسل کشی» در یمن است

نامزد دموکرات: آمریکا در حال حمایت از «نسل کشی» در یمن است یک نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با انتقاد از سیاست واشنگتن در حمایت بی قید و شرط از عربستان سعودی گفت که آمریکا در حال حمایت از یک نسل کشی در یمن است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 29
کد خبر: ۱۷۷۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  «مارین ویلیامسن» نویسنده مطرح آمریکایی و نامزد انتخابات درون حزبی دموکراتها، سیاست دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور این کشور در قبال عربستان سعودی را محکوم کرد و کمک نظامی واشنگتن به ائتلاف سعودی در جنگ علیه یمن را مورد نکوهش قرار داد.

 

وی در مصاحبه با برنامه «در پیشگاه ملت» شبکه ان بی سی نیوز گفت: ما در حال حمایت از نسل کشی عربستان سعودی در یمن هستیم. دهها هزار نفر از مردم یمن در قحطی و گرسنگی به سر می‌برند و کودکان یمنی به خاطر آن کشته می‌شوند.

 

وی افزود: برای به دست آوردن یک قرارداد تسلیحاتی 350 میلیارد دلاری در 10 سال آینده ما چک سفید حمایتی به عربستان سعودی داده‌ایم. زمان آن است که آمریکا رهبری اخلاقی را در جهان در اختیار بگیرد.

 

ویلیامسن افزود: ما باید به دنبال صلح باشیم؛ حتی «دونالد رامسفلد» وزیر دفاع آمریکا در دوره «جرج بوش» نیز از صلح حرف می‌زد، این دلیلی است که من می‌خواهم یک وزارت صلح در دولت آینده آمریکا ایجا کنم.

 

کشورهای غربی به خاطر فروش تسلیحات و تجهیزات نظامی به عربستان سعودی و امارات متحده عربی و استفاده از این سلاحها در جنگ علیه مردم یمن به شدت از سوی افکار عموی بین المللی مورد انتقاد قرار دارند. با این حال آمریکا، انگلیس، آلمان و فرانسه همچنان به فروش تسلیحاتی خود به حکام سعودی ادامه می‌دهند.

 

طبق گزارش سازمان ملل، حملات عربستان سعودی به یمن و محاصره این کشور توسط ائتلاف سعودی منجر به کشته شدن 729 کودک یمنی فقط در سال 2018 شده است.

 

براساس آمارهای غیررسمی، جنگ ائتلاف سعودی علیه یمن تا کنون منجر به کشته شدن بیش از 50 هزار نفر شده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر