بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

سخنان مشاور سابق ولی‌عهد ابوظبی درباره تجزیه یمن، جنجالی شد

سخنان مشاور سابق «محمد بن زاید» ولی‌عهد ابوظبی درباره تجزیه یمن آن هم در زمانی که امارات بخشی از نیروهای خود را از یمن خارج می‌کند، واکنش بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی را به دنبال داشت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۸ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 29
کد خبر: ۱۷۷۶۲

به گزارش راهبرد معاصر ، «عبدالخالق عبدالله» مشاور سابق «محمد بن زاید» ولی‌عهد امارت ابوظبی، یکشنبه شب در صفحه توئیتر خود نوشت: «از امروز به بعد هرگز یمن واحد و یکپارچه وجود نخواهد داشت».

 

این سخن مشاور بن زاید هجمه شدید یمنی‌ها و حتی مسؤولان دولت یمن را به دنبال داشت و در همین ارتباط «مختار الرحبی» مشاور وزیر اطلاع‌رسانی یمن خطاب به عبدالخالق نوشت: «هیچ کس؛ نه تو و نه غیر تو حق ندارد درباره سرنوشت ملت یمن تصمیم بگیرد. بگذارید مردم یمن خود درباره سرنوشتشان تصمیم‌ بگیرند».

 

«توکل کرمان» فعال یمنی دارنده جایزه صلح نوبل نیز نوشت: «یمن به کوری چشم تو و چشم آل زاید و آل سعود یکپارچه و مستقل باقی خواهد ماند».

 

«براء شیبان» نیز که خود را مشاور سفارت یمن در لندن معرفی کرده است نوشت: «به یاد دارم که اوایل آغاز عملیات طوفان قاطعیت در سال ۲۰۱۵ با تو دیدار کردم و تو در آن زمان علاقه‌مند به وحدت و ثبات یمن بودی نمی‌فهمم الان چه شده که اصرار داری هر آنچه آن روزها ساخته شده ویران کنی؟»

 

طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، «محمد الضبیانی» روزنامه‌نگار یمنی نیز با انتقاد شدید از عبدالخالق نوشت: «سرزمین دیگران را بر اساس خواسته‌های بیمارگونه خود تقسیم‌بندی می‌کنند، نفرت، کشتار و پروژه‌های خرابکاری را در این کشورها به راه می‌اندازند، شما ناکام ماندید و همه تلاش‌های غلط شما نیز بی‌نتیجه بود».

 

«خالد العلوانی» دیگر روزنامه‌نگار یمنی نیز نوشت: «آیا قبول می‌کنید که یمنی‌ها نیز از تجزیه امارات سخن بگویند؟ یا اینکه چیزی را که برای خود حلال می‌دانید برای دیگران حرام است؟».

 

«محمد المسوری» وکیل حقوقی یمن نیز نوشت: «این سخنان نشان می‌دهد که هدف شما از ورود به ائتلاف عربی چه بود، شما برای احیای مشروعیت نیامده بودید بلکه برای تجزیه یمن آمده بودید».

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار