تهران چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل است؟ دختر شهید سرلشکر باقری: شدت انفجار در حادثه اخیر به حدی بود که گاو صندوق منزل به حیاط همسایه پرتاب شد/ هیچ چیزی از خانه باقی نماند استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد

قالیباف: حل مشکلات معیشتی مردم دغدغهٔ اصلی ما در مجلس است

رئیس مجلس در پیامی ضمن تبریک سال نو، تاکید کرد: دغدغهٔ اصلی ما در مجلس آن مشکلی است که ربط وثیق‌تر و عاجل‌تری به معیشت مردم دارد، لذا به‌طور ویژه در چنین مسائلی، به دولت کمک خواهیم کرد و مجوز‌های لازم را برای آن صادر خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۹ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 21
کد خبر: ۱۷۷۲۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی با تبریک سال نو، نوشت: دغدغهٔ اصلی ما در مجلس آن مشکلی است که ربط وثیق‌تر و عاجل‌تری به معیشت مردم دارد. لذا به‌طور ویژه در چنین مسائلی، به دولت کمک خواهیم کرد و مجوزهای لازم را برای آن صادر خواهیم کرد و در همکاری با دولت محترم، مشورت‌ها را ارائه خواهیم کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:

«بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

با نام خدا، با یاد امام و شهیدان، با بزرگداشت ایثارگران و فداکاران مسیر سربلندی ایران، سال نوِ خورشیدی را آغاز می‌کنیم.

به‌عنوان خادم مردم در خانهٔ ملت، فرارسیدن عید نوروز و طلیعهٔ ماه مبارک رمضان را به هم‌وطنانم در ایران و سراسر جهان و به همهٔ کسانی که بهار طبیعت و بهار معنویت را گرامی می‌دارند تبریک عرض می‌کنم.

سالی که گذشت برای همهٔ ما سالی پرماجرا و پرتجربه بود، همراه با تلخی و شیرینی. نقشه پیچیده‌ای که دشمنان در این سال علیه ایران طراحی کرده بودند با تدابیر هوشمندانه رهبر معظم انقلاب و آگاهی ملت سرافراز ایران خنثی شد و حال وظیفه ما مسئولان است که با ایفای دقیق وظایف خود قدردان نعمت وجود  این مردم بصیر و رهبر حکیم انقلاب باشیم. آنچه ما را امیدوار می‌کند، جاری‌شدن سنت امداد الهی در پی هم‌بستگی مردم بزرگوار ما در مسیر حرکت حق‌مدارانهٔ خود است.

بهترین روز برای ما وقتی است که با اتحاد و تدبیر بتوانیم بر نارسایی‌ها و ناکارآمدی‌ها غلبه کنیم. ما راه تحقق ایران قوی در گام دوم انقلاب را حکمرانی نو می‌دانیم. حکمرانی نو یعنی مدیریت تحول و نوسازی روش‌ها با مراجعه به مبانی انقلاب اسلامی، تا کیفیت زندگی مردم را در جمهوری اسلامی به سطحی که در شأن آن‌هاست ارتقا بدهیم.

در سطح منطقه و جهان هم، شاهد شکل‌گیری نظم نویی هستیم که می‌تواند فرصت‌هایی برای آزادی عمل و ابتکار عمل ایرانی فراهم کند. امیدوارم سال جدید سال گشایش و درخشش برای ملت ایران باشد.

در سال پیش‌رو، هر آنچه را در توان دارم برای تکمیل‌کردن تحول در قوانین اقتصادی کشور بگذارم. در این میان، نهایی‌کردن قانون شفافیت در قوای سه‌گانه که در مجلس تصویب شده و در مرحلهٔ تأیید مجمع تشخیص است، قانون حمایت از افشاگران فساد، قانون مالیات بر سوداگری و قانون تعارض منافع از مهم‌ترین قوانین باقی‌مانده در این بسته هستند که –با کمک دیگر نمایندگان– تلاش می‌کنیم إن‌شاءالله در این سال نهایی شوند.

در حوزه‌های اجتماعی، لایحهٔ حمایت از زنان به‌عنوان یکی از مطالبات قدیمی رهبر انقلاب، از محورهای مهم دستور کار فعالیت من در سال جدید خواهد بود.

در حوزهٔ نظارت نیز، اجرایی‌‌شدن قوانین تصویب‌شده در بستهٔ تحول قوانین اقتصادی کشور را –که زمینه‌ساز اقتصاد مردمی و شفاف و هوشمندسازی‌شده و کارآمد است– پیگیری خواهم کرد. خصوصاً برای اجرایی‌شدن قانون تسهیل در صدور مجوزهای کسب‌و‌کار برنامهٔ ویژه‌ای داریم.

روشن است دغدغهٔ اصلی ما در مجلس آن مشکلی است که ربط وثیق‌تر و عاجل‌تری به معیشت مردم دارد. لذا به‌طور ویژه در چنین مسائلی، به دولت کمک خواهیم کرد و مجوزهای لازم را برای آن صادر خواهیم کرد و در همکاری با دولت محترم، مشورت‌ها را ارائه خواهیم کرد.

سال نو بر همهٔ شما مبارک؛ نوروزتان پیروز؛ به امید روزهای بهتر.»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار