غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

اسیران فلسطینی در آستانه اعتصاب غذای نامحدود

باشگاه اسیر فلسطین اعلام کرد که کمیته اضطراری عالی جنبش اسیر به سازمان زندان‌های رژیم صهیونیستی اعلام کرده که اقدامات اعتراضی خود را شدت بخشیده و اعتصاب غذای نامحدود را آغاز خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 21
کد خبر: ۱۷۷۲۹۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، باشگاه اسیر فلسطین اعلام کرد که کمیته اضطراری عالی جنبش اسیر به سازمان زندان‌های رژیم صهیونیستی اعلام کرده که اقدامات اعتراضی خود را شدت بخشیده و اعتصاب غذای نامحدود را آغاز خواهد کرد.

کمیته مذکور اعلام کرده که در ابتدای امر، اعضای این کمیته که متشکل از تمامی گروه‌های فلسطینی است، دست به اعتصاب غذا خواهد زد و به زودی بیانیه‌ای مفصل در این زمینه صادر خواهد شد.

اسرای فلسطینی از بیش از یک ماه پیش اقدامات اعتراضی خود را در داخل زندان‌ها علیه سیاست‌ها و اقدامات ایتمار بن گویر وزیر تندرو اسرائیلی آغاز کرده‌اند.

باشگاه اسیر فلسطین ضمن اشاره به اینکه اسرای فلسطینی روزهای حساسی را پیش رو دارند، تاکید کرد که سازمان زندان‌های صهیونیستی تا این لحظه حاضر به عقب‌نشینی از اقدامات مجازاتی مدنظر ایتمار بن غفیر نشده است.

اقدامات اعتراضی اسرای فلسطینی وارد ۳۶ امین روز متوالی شده است./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار