وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

موج اعتراضات علیه نتانیاهو به نظامیان ارشد و موساد رسید

دامنه اعتراضات به نخست‌وزیر رژیم موقت صهیونیستی به پرسنل ارتش این رژیم رسیده و افسران نخبه آن گفته‌اند که در ارتش نخواهند ماند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۹ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 19
کد خبر: ۱۷۷۱۶۶

به گزارش راهبرد معاصر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم موقت صهیونیستی روز یکشنبه از رئیس ستاد ارتش این رژیم خواست تا موج اعتراضات نظامیان را مهار کند.

 به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس» اظهارات نتانیاهو در حالی بیان شد که (رژیم) اسرائیل درگیر بحران بزرگی است که طی دو ماه گذشته هر هفته ده‌ها هزار نفر را به خیابان‌ها فرستاده است. شکاف بر سر برنامه‌های نتانیاهو برای تغییر نظام حقوقی، ارتش را که مورد اعتمادترین نهاد این رژیم است در امان نگذاشته و بسیاری از نیروهای ذخیره متعهد شده‌اند برای انجام خدمت حاضر نشوند.

بیش از ۷۰۰ افسر نخبه نیروی هوایی، نیروهای ویژه و موساد روز یکشنبه اعلام کردند که مایل به ماندن در ارتش نیستند و به صف تظاهرکنندگان در خیابان‌ها خواهند پیوست.

سپهبد «هرتزل هالوی» رئیس ستاد ارتش رژیم موقت صهیونیستی به نتانیاهو هشدار داده که اعتراض نیروهای ذخیره خطر آسیب رساندن به توانایی‌های ارتش را به همراه دارد.

کابینه رژیم صهیونیستی به ریاست بنیامین نتانیاهو در  ژانویه سال جاری میلادی طرحی را برای اصلاح نظام قضایی این رژیم ارائه کرد. نتانیاهو که از سال‌ها پیش به اتهام فساد، رشوه و خیانت در امانت تحت محاکمه قضایی قرار دارد، بنا دارد با آنچه آن را «اصلاح نظامی قضایی» نامیده، از محاکمه فرار کند.

به دنبال این تصمیم، اراضی اشغالی فلسطین برای یازدهمین هفته متوالی شاهد تظاهرات گسترده‌‌ در اعتراض به این طرح بوده است. مقامات رژیم صهیونیستی هشدار می‌دهند که این تنش در فلسطین اشغالی می‌تواند به جنگ داخلی منجر شود.

در همین ارتباط، «تامیر پاردو» رئیس اسبق دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی اخیرا در مصاحبه با کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی با اشاره به تظاهرات چند هزار نفری و اختلافات در فلسطین اشغالی گفت که اسرائیل برای نابود شدن نیاز به ایران ندارد، چون خودش در حال نابود کردن خود به صورت خودکار است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار