خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

رای و انتخابات دلیل حذف نشدن یارانه پُردرآمدهاست

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: به علت سیاسی کاری و نبود بانک اطلاعاتی منسجم در کشور دولت نمی تواند یارانه پردرآمدها را قطع کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۸ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 29
کد خبر: ۱۷۷۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، احمد امیرآبادی فراهانی در برنامه تیتر امشب گفت: بهمن سال 89 که دولت دهم یارانه نقدی را برقرار کرد قرار بود مردم در مصرف آب، برق و حامل‌های انرژی صرفه جویی کنند و دولت از مازاد این درآمد‌ها یارانه‌ای نفدی به مردم پرداخت کند، اما دولت بعد از چندسال به این نتیجه رسید که یارانه به نیازمندان تعلق دارد و باید یارانه پردرآمد‌ها را حذف کند.

 

وی افزود: نه تنها از سال اول که 63 میلیون نفر یارانه می‌گرفتند کم نشد بلکه تاکنون حدود 80 میلیون نفر یارانه بگیر شدند و سالانه نیز حدود یک میلیون نفر به این جمع اضافه می‌شود.

 

این نماینده مجلس تصریح کرد: از سال 93 و 94 در قانون بودجه، مجلس دولت را مکلف کرده است که یارانه افرادی که پردرآمد هستند را قطع کند که دولت هنوز این کار را انجام نداده است، چون یارانه به سمت بحث‌های سیاسی و رای گیری و انتخابات مجلس و ریاست جمهوری ربط داده شد؛ اما واقعیت این است که کسی نمی‌تواند یارانه‌ها را قطع کند.

 

امیرآبادی فراهانی با بیان اینکه افراد پردرامد و دهک‌های بالا قابل شناسایی نیستند، گفت: بیشتر افرادی که یارانه شان قطع شده است افرادی هستند که زیرپوشش کمیته امداد، تامین اجتماعی، بازنشسته و مستمری بگیر هستند.

 

وی تصریح کرد: به علت اینکه بانک اطلاعاتی منسجمی در کشور نداریم نمی‌توان خانوار‌ها را از نظر درآمد به صورت دقیق تفکیک کرد.

 

امیرآبادی در ادامه برنامه افزود: وقتی هنوز ما نمی‌دانیم سه دهک بالا چه کسانی هستند نمی‌توان همان‌ها را نیز حذف کرد و دولت نمی‌تواند این کار را عملیاتی کند و همچنان به دلیل نبود زیرساخت‌ها و ابزار‌های لازم و اطلاعات کافی، این کار امکان پذیر نخواهد بود.

 

وی گفت: برای رسیدن به امور مستمندان و مستضعفان جامعه راهکار‌های مختلفی وجود دارد و حذف یارانه تنها راهکار نیست و به علت مشکلاتی که در شناسایی افراد پردرامد و کم درامد در جامعه وجود دارد نه تنها یارانه پردرامد‌ها حذف نخواهد شد بلکه دولت به سمت حذف یارانه افراد کم درامد خواهد رفت.

 

عضو هیات رییسه مجلس در ادامه افزود: دولت توانایی شناسایی دهک‌ها را ندارد و با این کار بازهم یارانه افراد فقیر قطع خواهد شد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار