بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

تظاهرات در تل آویو، نتانیاهو را خانه‌نشین کرد

تظاهرات در تل آویو، نتانیاهو را خانه‌نشین کرد رسانه‌های صهیونیستی از تظاهرات صد‌ها نفری در تل‌آویو، در مقابل مقر برگزاری کنفرانسی با حضور سران حزب لیکود خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 22
کد خبر: ۱۷۷۳۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های رژیم صهیونیستی از تظاهرات صدها نفری امروز (چهارشنبه، ۲۲ مارس) در تل‌آویو علیه سیاست‌های کابینه بنیامین نتانیاهو خبر دادند.

به اعلام رسانه‌های صهیونیست، صدها نفر، امروز در مقابل مقر برگزاری کنفرانسی که قرار است مقامات عالی‌رتبه حزب لیکود، از جمله نتانیاهو در آن شرکت کنند، تجمع کردند و در حال شعار دادن علیه سیاست‌های کابینه او هستند.

پس از انتشار این خبر، نتانیاهو که قرار بود در این کنفرانس حاضر شود، اعلام کرد که در آن حضور نخواهد یافت. 

کابینه رژیم صهیونیستی به ریاست بنیامین نتانیاهو در  ژانویه سال جاری میلادی طرحی را برای اصلاح نظام قضایی این رژیم ارائه کرد. نتانیاهو که از سال‌ها پیش به اتهام فساد، رشوه و خیانت در امانت تحت محاکمه قضایی قرار دارد، بنا دارد با این ترفند از محاکمه فرار کند.

به دنبال این تصمیم، اراضی اشغالی فلسطین برای یازدهمین هفته متوالی شاهد تظاهرات گسترده‌‌ در اعتراض به این طرح بوده است. مقامات رژیم صهیونیستی هشدار می‌دهند که این تنش در فلسطین اشغالی می‌تواند به جنگ داخلی منجر شود.

در همین ارتباط، «تامیر پاردو» رئیس اسبق دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی اخیرا در مصاحبه با کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی با اشاره به تظاهرات چند هزار نفری و اختلافات در فلسطین اشغالی گفت که اسرائیل برای نابود شدن نیاز به ایران ندارد، چون خودش در حال نابود کردن خود به صورت خودکار است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار