عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

هشدار مجدد درباره وقوع جنگ داخلی در اراضی اشغالی

وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی اذعان کرد که نگرانی درباره وقوع جنگ داخلی در اراضی اشغالی شدت گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 18
کد خبر: ۱۷۶۹۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی و رئیس احزاب مخالف کابینه نتانیاهو در کنست گفت نگرانی درباره وقوع جنگ داخلی در اسرائیل شدت گرفته است.

 

به گزارش المیادین، بنی گانتس، رئیس احزاب مخالف کابینه بنیامین نتانیاهو در کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی گفت: نگرانی درباره وقوع جنگ داخلی در اسرائیل شدت گرفته و وخامت اوضاع در حال پیمودن سراشیبی خطرناک است و این خطر هر لحظه تشدید می‌شود.

 

پیشتر؛ اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی نیز گفته بود: «من می‌خواهم از عباراتی استفاده کنم که پیشتر از آن‌ها استفاده نکرده ام. اما در ۷۶ سالگی تشکیل اسرائیل شاهد آن هستیم که خطر جنگ داخلی وجود دارد.»

 

آویو بوشینسکی، مشاور پیشین بنیامین نتانیاهو نیز در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سی ان ان گفت: تا به حال شکاف‌ها در اسرائیل تا این حد عمیق نبوده اند.

 

ائتلاف حاکم راست افراطی به ریاست «بنیامین نتانیاهو» از زمان روی کار آمدن، اقدامات و تصمیماتی را اتخاذ کرده است که از نظر جناح اپوزیسیون و اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی باعث خواهد شد که این رژیم به سمت تشدید بحران و حتی جنگ داخلی حرکت کند.

 

تصمیم کابینه نتانیاهو برای تغییرات در نظام قضایی رژیم صهیونیستی و نیز جنجال درباره اعطای اختیارات امنیتی به «ایتمار بن غفیر» وزیر امنیت داخلی و «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی و رهبر افراطی حزب «صهیونیسم مذهبی»، هم اکنون به محور تنش‌های سیاسی و اختلاف نظر‌ها بین ائتلاف حاکم و جناح اپوزیسیون منجر شده است.

 

در هفته‌های گذشته، ده‌ها شهر از شمال تا جنوب فلسطین اشغالی از جمله تل آویو، حیفا، قدس اشغالی، بئر السبع، ریشون لتسیون و هرتزلیا صحنه تظاهرات علیه کابینه راست افراطی نتانیاهو بوده است. شنبه و دوشنبه شب هفته گذشته نیز هزاران نفر برای هفتمین هفته در تل آویو و سایر شهر‌های فلسطین اشغالی علیه کابینه نتانیاهو تظاهرات کردند./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده