واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

کنایه کنعانی به اروپایی‌ها‌ و انتقاد از مواضع دوگانه آنها

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: هر روز در خیابان‌های اروپا با معترضان زد و خورد می‌کنند؛ در نروژ به ابتکار خودشان با ایران گفت‌وگو می‌کنند. در تهران در طول خیابان ولیعصر با امنیت و آرامش پیاده‌روی می‌کنند؛ اما در مواضع و رسانه‌هایشان، هنوز از ناآرامی و اعتراض در ایران سخن می‌گویند!
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۷ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 23
کد خبر: ۱۷۷۴۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (پنجشنبه) در توئیتر نوشت: هر روز در خیابان‌های اروپا با معترضان زد و خورد می‌کنند؛ در نروژ به ابتکار خودشان با ایران گفت‌وگو می‌کنند؛ در تهران در طول خیابان ۱۷ کیلومتری ولیعصر(عج) با امنیت و آرامش پیاده‌روی می‌کنند؛ اما در مواضع و رسانه‌هایشان، هنوز از ناآرامی و اعتراض در ایران سخن می‌گویند!

 

وی افزود: توهم یا دروغ؟

سخنگوی وزارت امور خارجه پیش از این هم درباره برخورد خشونت آمیز پلیس فرانسه با معترضان گفت: استمرار اعتراضات در فرانسه و خشونت پلیس با معترضان که به چشم مدعیان حقوق بشر در واشنگتن و پایتخت‌های اروپایی نمی‌آید، چون آنان همواره نگاهشان به سمت کشورهای دیگر است.

ارسال نظر