عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت

کنعانی در توصیه به مقامات فرانسوی: به جای آشوب آفرینی در دیگر کشورها، صدای مردم خود را بشنوید

کنعانی در توصیه به مقامات فرانسوی: به جای آشوب آفرینی در دیگر کشورها، صدای مردم خود را بشنوید سخنگوی وزارت امور خارجه خطاب به مقامات فرانسوی گفت: به جای آشوب آفرینی در دیگر کشورها، صدای مردم خود را بشنوید و از خشونت‌ علیه آنان بپرهیزید.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۶ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 24
کد خبر: ۱۷۷۴۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (جمعه) چهارم فروردین ماه در یک رشته توئیت در پی اعتراضات در فرانسه و با اشاره به اخبار منتشر شده مبنی بر به آتش کشیدن شهرداری «بوردو» نوشت: در خبرها آمده؛ معترضان فرانسوی شهرداری «بوردو» را به آتش کشیده و آتش‌نشانان به معترضان پیوسته‌اند.

 

‏وی با بیان اینکه «آنانکه باد می‌کارند، طوفان درو می‌کنند»، افزود: ما از تخریب و آشوب حمایت نمی‌کنیم، اما می‌گوییم؛ به جای آشوب آفرینی در دیگر کشورها، صدای مردم خود را بشنوید و از خشونت‌ علیه آنان بپرهیزید.

 

کنعانی در توئیت دیگری نوشت: دولت فرانسه باید با مردم خود گفت‌وگو کند و صدایشان را بشنود.‏اینگونه خشونت ورزی، هیچ سنخیتی با نشستن بر کرسی درس اخلاق و موعظه به دیگران ندارد.

 

‏سخنگوی دستگاه دیپلماسی اضافه کرد: همچنین معترضان فرانسه منتظرند تا کلیپ دسته‌جمعی وزرای زن اروپایی، استرالیایی و کانادایی را در حمایت از زنان معترض فرانسوی ببینند.

 

 سخنگوی وزارت امور خارجه پیش از این گفته بود: استمرار اعتراضات در فرانسه و خشونت پلیس با معترضان که به چشم مدعیان حقوق بشر در واشنگتن و پایتخت‌های اروپایی نمی‌آید، چون آنان همواره نگاهشان به سمت کشورهای دیگر است.

 

گفتنی است، به دنبال تصویب طرح جنجالی موسوم به اصلاحات بازنشستگی در فرانسه، تظاهرات مردم این کشور در اعتراض به این طرح همچنان ادامه دارد و رسانه‌های فرانسوی از درگیری پلیس این کشور با معترضان فرانسوی خبر دادند.

 

این تظاهرات که از روز پنجشنبه آغاز شده، نهمین دور از اعتراضاتی است که اتحادیه‌های بزرگ فرانسه از ژانویه به این سو برنامه‌ریزی کرده‌اند.وزارت کشور فرانسه نیز بامداد جمعه اعلام کرد که در این تظاهرات، ۱۲۳ نیروی امنیتی مجروح و ۸۰ نفر از معترضان جمله ۵۸ نفر در پاریس بازداشت شدند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار