اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

آمریکا جنگنده‌های پیشرفته خود را از غرب آسیا خارج می‌کند

آمریکا جنگنده‌های پیشرفته خود را از غرب آسیا خارج می‌کند آمریکا جهت مقابله بهتر با چین و روسیه قصد تقویت نیروی هوایی خود را در اقیانوس آرام و اروپا دارد و به همین دلیل شماری از جت‌های پیشرفته این کشور از غرب آسیا خارج می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۱ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 23
کد خبر: ۱۷۷۴۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، منابع رسانه‌ای روز پنجشنبه گزارش کردند آمریکا قصد دارد ناوگانی از جنگنده‌های قدیمی «ای-۱۰» را به عنوان جایگزینی برای جنگنده‌های پیشرفته‌تر در خاورمیانه مستقر کند.

 

به گزارش روزنامه «وال استریت ژورنال» این اقدام آمریکا با تشدید تنش‌ها با چین و روسیه صورت می‌گیرد و قرار است جنگنده‌های پیشرفته‌تر به اقیانوس آرام و اروپا منتقل شوند.

 

به گفته مقامات آمریکایی، این اقدام که برای آوریل برنامه ریزی شده، بخشی از یک طرح گسترده‌تر است. به گفته مقامات آمریکایی، این کشور خواستار حفظ نیروهای دریایی و زمینی در خاورمیانه است.

 

سرتیپ «پاتریک رایدر» سخنگوی پنتاگون گفت:« «فرایند مدیریت نیروی جهانی پویاست و وزیر دفاع بر اساس تهدیدات علیه نیروها و منافع امنیت ملی تصمیم می‌گیرد.»

 

این در حالی است که برخی ازمقامات آمریکایی از طرح تعویض هواپیماهای جنگنده پیشرفته با جنگنده‌ها قدیمی ای-۱۰ انتقاد کرده و گفته‌اند که این می‌تواند قدرت نظامی آمریکا را در خاورمیانه تضعیف کند.

 

دولت ایالات متحده برای مقابله بهتر با چین، از جمله در هر رویارویی آینده بر سر تایوان، قوس اتحادهای نظامی را در آسیا و اقیانوسیه تقویت کرده است.

 

«کریستین جونز» معاون نیروی هوایی آمریکا در این زمینه گفت، کاهش بیش از ۳۰ درصدی هزینه‌ها نشان‌دهنده تغییر به سمت چین به عنوان چالش پیشرو و اطمینان از این است که ما از سرمایه‌های خود به نحو احسن استفاده می‌کنیم.

 

اعضای نیروی هوایی آمریکا در منطقه بیشتر در پایگاه هوایی «العدید» در قطر مستقر هستند. برخی نیز در پایگاه هوایی «الظفره» در امارات متحده عربی و پایگاه هوایی «علی السالم» در کویت هستند. در مجموع خاورمیانه میزبان بیش از ۱۷۰۰۰ پرسنل نیروی هوایی آمریکاست./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار